In memoriam: Ingrid van den Haak

Afgelopen vrijdag bereikte ons het trieste bericht dat ons oud-lid Ingrid van den Haak is overleden. Zij werd in 1963 lid en maakte deel uit van de eerste pupillenploeg van Achilles. Ze was geen onverdienstelijk korfbalster maar haar talloze blessures stonden een glanzende carrière in de weg. Haar humor zorgde ervoor dat ze een graag gezien lid was. Lees verder voor het vervolg van dit in memoriam.

Ze onderbrak het lidmaatschap in de jaren 70, maar haar Achilles hart zorgde voor een spoedige terugkeer. In 1987 was zij de leider van de jubileumcommissie voor ons 65-jarig bestaan. Wie erbij was herinnert zich de toen gemaakte panorama foto van alle aanwezige leden op het dak van de Vlonder. Na dit succesvol verlopen jubileum trok Ingrid zich terug en zagen we haar nog heel weinig langs de lijn, maar wel met echtgenoot Dick bij de klaverjasavondjes die zij nooit oversloeg.

Ingrids laatste jaren waren getekend door ziekte maar haar levenslust behield zij totdat zij besloot dat houden van ook laten gaan betekent.Wij wensen familie en vrienden sterkte bij het verwerken van het grote verlies.

Achilles bewaart met een glimlach warme herinneringen aan Ingrid.

Het bestuur

Datum 16-12-2022 15:11