Achilles-tennis-oliebollentoernooi op 30 december

Het Achilles-tennis-oliebollentoernooi wordt dit jaar na enkele jaren afwezigheid weer gehouden. En wel op vrijdag 30 december. Een mooie gelegenheid dus om de kerstkilootjes er af te slaan! Nieuw dit jaar is dat we niet met vaste tweetallen de baan op gaan, maar dat je je partijtjes met verschillende partners speelt. Heb je geen partner dan is dat dus geen probleem. Sterker nog, het is een ideale manier om andere spelers te leren kennen.

Ook zijn introducees weer van harte welkom. Dus schroom niet om een familielid, kennis of vriend(in) mee te nemen. En natuurlijk worden er weer overheerlijke oliebollen geserveerd. We beginnen rond 13.00 met een lekker bakje koffie of kopje thee en gaan dan van start met de partijen. De wedstrijden worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Je kunt hiervoor vooraf opgeven hoeveel tenniservaring je ongeveer denkt te hebben. Ook is het mogelijk om iemand van buiten de vereniging te introduceren. Heeft deze persoon geen racket, of heb je zelf geen racket, dan zorgen we ervoor dat er eentje tijdens je wedstrijden beschikbaar is.

De kosten voor het toernooi bedragen 1,00 euro per tennis lid en 2 euro per introduce. Geef jezelf (en je eventuele introduce) uiterlijk 28 december op via: tennisinfo@hkvachilles.nl.

We hopen jullie allemaal op 30 december te zien.

Vriendelijke groet,
Lizette, Roelie, Ed , Angelique en Sjoerd

Datum 24-12-2022 08:55
Tags