Vrijdag 10 maart: Carnaval voor alle D,E,F'jes

Eindhovûh de gekste? Nee hoor, dat is toch echt de Vlondâh! Zet in je agenda: Op vrijdagavond 10 maart voor de D, E en F een te gekke Carnavalsparty in de Vlonder. Lees verder voor de details!

#FIJNFISJENIE!!

Trek de glitterstofjes, veren, pruiken, maskers en lolbroeken maar uit de kast, oftewel je favoriete ‘pèkske’, want zonder een goede verkleedpartij is het geen carnaval! En om helemaal in het thema te blijven volgt de belangrijkste informatie via bekende carnavalshits:

“Ik zie ze links, ik zie ze rechtsss!”, maar waar dan? Nou, de party is uiteraard in feestpaleis De Vlonder!

“En springen nondejuu!”, en hoe laat mogen jullie komen springen? Nou, iedereen uit de D-, E- en F-teams is vanaf 19.00uur welkom om te komen hossen en springen!

“Ik krijg er geen genoeg van, ik ben knotsknettergek!”, betekent dat nooit meer naar huis?! Helaas! Jullie worden wel weer opgehaald door de ouders.

Tot hoe “lalaaaaaa lalalalaalaalaaaaa lalaaaaaa lalalalaalaalaaaa”..laat duurt het dan? Nou, de ophaaltijd voor de kids van de E- en F-teams is max 20.30uur. De kids uit de D-teams mogen tot 21.00uur blijven!

We zien jullie uiteraard vrijdagavond 10 maart, dat kan niet anders. Vanuit de AC alvast een heel hard en feestelijk ALAAF en tot dan!

Datum 06-03-2023 08:30
Tags