Elke 2 weken: Vrijdagavondcafé & Dartcompetitie

Na het succesvolle darttoernooi in januari, keert de mooie dartsport terug in de Vlonder! Ditmaal in de vorm van een competitie: 2 keer per maand tot aan de zomervakantie. Iedereen is welkom om een pijltje te gooien, of gezellig een drankje te komen drinken. Vrijdagavondcafé & Darten is 14 april, 28 april, 12 mei, 9 juni en 23 juni. We openen de Vlonder rond een uur of 19.30 uur, we starten met darten om 20.00 uur. Lees verder voor de details en meld je snel aan bij Mark!

Vrijdagavondcafé

Wat het nóg mooier en gezelliger maakt, is dat de kantine deze avonden ook open is voor iedereen die de werkweek gezellig wilt afsluiten met een drankje en een hapje. Iedereen is dus meer dan welkom, zodat we met zoveel mogelijk gezellige mensen het weekend in kunnen luiden in het Vrijdagavondcafé!

Dartcompetitie

De competitie zal zich ontvouwen in de vorm van een ladderschema. Elke speelavond kan je spelers die een rij boven jou staan in de piramide uitdagen. Aan het einde van de avond wordt de balans opgemaakt en gaan we met dezelfde stand verder op de volgende avond. Wie heeft de langste adem en klimt naar die felbegeerde eerste plek in de piramide?

De wedstrijden zullen individueel gegooid worden en per persoon zal er een eenmalig inschrijvingsbedrag van €7,50 gevraagd worden, dit betaal je in de kantine. Kan je nou niet aanwezig zijn op de eerste avond van de competitie? Geen probleem! Je kan je later altijd nog aanmelden, alleen met het gevolg dat je onderaan de ladder begint.

De data van het Vrijdagavondcafé en de Dartcompetitie zijn als volgt:

  • 17 maart
  • 14 april
  • 28 april
  • 12 mei
  • 9 juni
  • 23 juni

We openen de kantine dan rond een uur of 19.30, het darten begint vanaf 20.00 uur.

Volg jij het voorbeeld van de regerend Darttoernooi kampioenen Bas en Dylan en kroon je jezelf tot dé dartkoning(in) van Achilles? Meld je dan snel aan bij Mark via een whatsappje: 06 - 10 86 15 65.

Heel graag tot vrijdag! 

Datum 18-06-2023 16:00
Tags