Gamenight at Achilles: It’s on like Donkey Kong!

Op vrijdag 29 januari zal er wederom een gamenight georganiseerd worden in de kantine van Achilles. Wij zorgen voor een aantal consoles (Playstation, Xbox, Wii en Gamecube), vette games (Fifa, Mario Kart en Just Dance enz.), wat te eten en te drinken en een gezellige avond. Uiteraard is iedereen die het leuk vindt om te gamen van harte welkom op deze avond. Heb je zelf ook nog leuke games of een toffe console thuis staan die niet mag ontbreken? Laat het ons dan vooral weten!

Deze avond is bedoeld voor jong en oud. Iedereen is vanaf acht uur welkom om zijn gameskills te laten zien. Voor de jeugd tot en met de C duurt de avond tot en met 22:00 uur. Tot 22:00 uur zal er dan ook geen alcohol worden geschonken. Daarna is de avond alleen nog toegankelijk voor de B- en A-jeugd. Uiteraard zijn ook alle senioren die zich nog jeugdig genoeg voelen voor een potje Soccer, Mario Bros of Pac-Man ook van harte uitgenodigd.

Alcohol wordt vanaf 22:00 geschonken, uiteraard wel alleen aan gamers die level 18 inmiddels hebben bereikt in het echte leven. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk gamers op de 29ste te zien.

Namens de AC,

Britt, Dinna en Rinus

PS. Zelf games en consoles meenemen? Laat het even aan Rinus weten: rinus.cost@hkvachilles.nl!

Datum 23-01-2016 13:24
Tags