Van de KC: Hogere prijzen en nieuwe statiegeldregeling

We gaan het veld weer op, dat betekent dat we iedereen eindelijk nóg vaker in onze Vlonder zullen zien. En in die kantine is een en ander veranderd. Zo waren we genoodzaakt de prijzen te verhogen, vanwege onder andere inflatie en hogere inkoopkosten. Natuurlijk streven we nog steeds naar het leveren van kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen. Daarnaast gaat ook de statiegeldregeling voor blikjes in. Het statiegeld dat je betaalt voor een blikje, zal worden gedoneerd aan Achilles ter ondersteuning van de sportactiviteiten. Een geweldige manier om Achilles te steunen en tegelijkertijd ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. We hebben containers op ons terrein geplaatst, herkenbaar aan de oranje deksels, waar je de blikjes in gooit.

Wij begrijpen dat prijsstijgingen nooit leuk zijn, maar we willen je verzekeren dat wij nog steeds ons best doen om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij werken hard om onze bedrijfsvoering te optimaliseren, zodat we je de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

Wij hopen dat je onze kantine nog steeds zult bezoeken voor heerlijke snacks en drankjes, en dat je begrip hebt voor onze prijsverhogingen en nieuwe statiegeldregeling. Als je nog vragen heeft over deze veranderingen of andere zaken, aarzel dan niet om de KC te vragen voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

KC

Datum 01-05-2023 12:20
Tags