In het zonnetje: Pensionado's

Al schijnt de zon nog niet zo uitbundig dit voorjaar, des te meer verdienen de pensionado`s om in het zonnetje gezet te worden!

De "dinsdagochtend crew" is al maanden elke week op dinsdagochtend bezig met het opruimen en schoonmaken van de kantine, wegbrengen van lege flessen, klusjes links en rechts, prullenbakken legen en noem maar op. Een ieder die de kantine betreedt, moet het zijn opgevallen dat de kantine eigenlijk er altijd wel picobello bij ligt.
Dit vooral na de dinsdagen en dat is te danken aan een mooie groep mensen die niet alleen hard werken in en rondom de kantine, maar ook altijd gezellig een bakkie drinkt op de dinsdagochtend in de Vlonder. En volgens mij wordt er altijd wel een gebakkie of ander lekkers bij de koffie genoten. Dik verdiend en dank voor jullie inzet namens de hele vereniging!

De afgelopen dinsdagen stond in het teken van vooral de buitenboel; naast tuinieren werd ook de groene aanslag op o.a. het scorebord grondig verwijderd. Het was heel hard nodig en het resultaat mag er zijn. Alles is weer wit! 

Dank aan de Pensionado`s!
(Ed, Roelie, Paul, Gerard, Olga, Wim, Marianne, Olga, Ruud, Linda, Ton, Peter en eventueel degene die hier niet vermeld is;)) 

 

thumbnail_PHOTO-2023-04-11-08-32-39.jpg

thumbnail_PHOTO-2023-04-11-08-32-51.jpg

Datum 12-04-2023 09:50
Tags