Terugblik: WAPC Kamp 2023 'De Ridderspelen van Campelot'

Het zit er op; kamp 2023 was weer een geweldige week! We hebben in Ermelo genoten van alle kids, het mooie weer, een heerlijke stranddag, de leuke spellen, het lekkere eten en de prachtige ridder outfits in de 7 teamkleuren. We willen alle kids bedanken voor een fantastische kampweek! Natuurlijk ook veel dank voor de hulp van ouders, sponsors en de sponsorgelden. Lees verder voor alle dagverslagen van afgelopen week!

Bedankt voor een topweek!

Het zit er op; kamp 2023 was weer een geweldige week! We hebben in Ermelo genoten van alle kids, het mooie weer, een heerlijke stranddag, de leuke spellen, het lekkere eten en de prachtige ridder outfits in de 7 teamkleuren.

Iedereen is weer veilig thuis. Waarschijnlijk vol met wilde verhalen, maar ook met flinke vermoeidheid. Vanavond dus vooral op tijd naar ieders eigen bedje. Voor alle zekerheid willen we alle ouders vragen vanavond een grondige tekencheck te doen. We hebben de kids dagelijks gecontroleerd, maar je-weet-maar-nooit!

We willen alle kids bedanken voor een fantastische kampweek! Natuurlijk ook veel dank voor de hulp van ouders, sponsors en de sponsorgelden. Wij sluiten de week nog even samen af en zijn aan het genieten van de heerlijke koude drankjes, tot slot ook heel veel dank hiervoor!

Slaap lekker & hopelijk tot volgend jaar in Ommen!

360130772_9614413915296859_2992432897853160695_n.jpg

De 'Wist-je-dat'jes'

Wist je dat...

Wist je dat…
- Lola & Britt helemaal sport zijn?
- Manelle een clown heeft geslagen?
- Juna de eerste teek te pakken had?
- Sander een carrièreswitch heeft gemaakt tot fietsenmaker?
- Joël denkt dat je kunt horen met je neus?
- De MEIDEN hebben gewonnen met Jongens tegen de Meisjes?
- Volgens Paivi Leonardo di Caprio een BN’er is?
- Jill V. in de Vlierboomstraat woont?
- Ganzen nooit alleen zijn?
- Joren een tweeling is?
- Er een héle erge lekkage was bij de kleintjes?
- Mieke heel erg van valsspelen houdt?
- Anne thee inschenken een naar geluid vindt?
- Tobias morgen wel een leuke dag vindt?
- Mark een vliegje op zijn neus had?
- Jamie geen Ray-Ban-geld heeft en dus die van Mieke heeft gestolen?
- Kiki gelukkig tóch ook mee op kamp is?
- Sander naast fietsenmaker, ook geitenfluisteraar is?
- Simon en Tobias een romantische date hebben gehad?
- Yara een achtergrondzangeres is?
- Celine de allerslechtste corvee’er is?
- Jase & Aiden heel goed kunnen kaartlezen?
- Niels wél lief is, maar niet zo slim (aldus zijn moeder ;-))?
- Er 3 lollydieven actief zijn op het kamp?
- Dwayne stinkt naar deo?
- Hanna en Xander een goed potje Nederlandstalig kunnen zingen?
- Tygo goed kan staren?
- Lisette denkt dat Amerika een continent is?
- Demi vannacht haar bed niet kon vinden en hulp nodig heeft met haar broek losmaken?
- De A mannen het Dolfinarium niet konden vinden, terwijl ze er voor stonden?
- Fleur weer kan praten?
- Mick het langst slaapt van de F’jes-kamer?
- Jens bezorger is bij de McDonalds?
- Tobias is geslaagd voor de opleiding van de HALO?
- Noa en Mark niet kunnen tellen, zelfs niet met de rekenmachine?
- Fedde en Dionne neef en nicht zijn?
- Shane een nieuw buiktruitje heeft?
- Dees decadente billen heeft?
- Philène en Noa P. dachten dat ze op de Titanic waren?
- Jill niet zoveel Kan zien?
- Quin de zoon is van Marieke?
- Hanna een afwasborstel heeft gekopt?
- Rick fan is van Anne-Fleur (en haar vakantie)?
- Lotte al-tijd te laat is?
- Emily het lasergamen echt ééénig vond?

Dag 7: Verbannen op vrijdag

Wow, de laatste hele dag alweer van dit kamp! Wat is de week weer voorbij gevlógen. Na een ontbijtje stond de ochtend in het teken van het laatste officiële spel: Verbannen op Vrijdag. Aan de ronde tafel zaten 8 ridders en 1 stoel zou aan het eind van het spel leeg moeten blijven. Tijdens 15 spelletjes moesten hints verzameld worden, om zo te ontdekken welke ridder uiteindelijk verbannen zou worden van de ronde tafel. Alle teams eindigden met het juiste personage als antwoord, maar dat zonder valsspelen doen of daadwerkelijk de juiste naam opschrijven lukte niet ieder team. ;-)

Daarna was het tijd voor een welverdiende lunch. De sfeer zat er op deze laatste dag van toch een behoorlijk vermoeiende week gelukkig nog goed in, toen de muziek aanging was het meteen een groot (Hollands ;-)) feest. Tsjoe tsjoe wa, van links naar rechts, sexy als ik dans, de vloer is lava, en natuuurlijk Anne-Fleur’s vakantie kwamen uitgebreid voorbij. De kids zijn gesloopt, maar er blijft altijd energie voor een feestje!

Daarna vertrok iedereen naar zijn of haar slaapkamer, om alvast wat voorbereidingen te treffen op ons vertrek van morgen. Alles weer terug in de tas, de eerste gevonden voorwerpen weer terug bij de eigenaar en alvast een outfitje klaar voor morgen.

Alvast fris gedoucht en wel, sloten de meeste kinderen daarna aan in de beautysalon. Maskertjes, make-up, nagellak, glittertattoo’s, de haren prachtig ingevlochten: iedereen was vast klaar voor de disco!

Maar, niet voordat we genoten van ons laatste avondmaal dit kamp: de barbecue! Met extra hulp van thuis, want de papa’s van Hanna, Jelte & Selah en Aiden kwamen de kampleiding op deze laatste dag helpen. Heel fijn, want er moest flink gebakken worden om die maagjes van iedereen te vullen!

Nog een snelle kledingswitch waar nodig en toen gauw de discolichten en muziek aan; tijd voor een feestje! Tijdens dit feestje werden ook de winnaars van het Riddertoernooi van Campelot bekend gemaakt. Hoewel de verschillen tussen alle teams miniem waren en iedereen de hele week zich keurig aan hun riddereed gehouden heeft… Kon er maar 1 de winnaar zijn: Team Geel! Nadat de dansvloer elk uur een beetje leger werd, lieten de oudsten tot slot ook nog even hun zangtalenten horen tijdens een rondje karaoke.

En zo komt WAPC Kamp 2023 langzaam tot een eind.. We gaan de laatste nacht in. Morgen gaan we op huis aan; we houden jullie via Facebook op de hoogte!


Dag 6; Uitslaapdag!

Iedereen die meegaat op Achilles-kamp weet: donderdag is uitslaapdag! Geen overbodige luxe na de nachtwandeling, waarbij het laatste groepje rond een uur of half 4 het terrein weer opwandelde…

Hoewel niet alle kinderen het concept ‘uitslapen’ begrepen en tóch gewoon om 7 uur beneden zaten… Konden we toch rustig opstarten. The early birds gingen gelukkig nog even terug en toen ze de tweede keer uit bed kwamen, konden ze een beetje wakker worden met een film. Langzaamaan kwam iedereen zijn of haar slaapkamer uit, om vervolgens bij meester-ei-bakkers Mieke en Jamie een lekker gebakken eitje met ham, kaas, spek of de Mieke-en-Jamie-special te bestellen. Daarnaast ook de nodige vitamientjes, in een lekkere smoothie door kokkie Marian. Voor de liefhebber waren er ook nog wat pannenkoeken, als toetje bij het ontbijt.

En die bodem hadden we ook hard nodig, want de Ramborun was terug van weggeweest. Van F tot en met A werd in duo’s een parcourtje afgelegd, op weg naar de beste tijd in ieders categorie. De ouders in onze Facebookgroep hebben hier al het een en ander van meegekregen en spoiler alert: jullie keken mee met onze ultimate winner Jonne! De kleine man was de aller-alle-snelste.

Terug op het kampement stond er vandaag een Mexicaanse maaltijd op het menu. Heerlijke wraps gingen er in als zoete koek!

Na het eten weer een vol programma. De E’tjes en F’jes gingen na het eten meteen douchen, maar: nog niet naar bed! In pyjama en met de slaapzak ging iedereen naar buiten, waar inmiddels een kampvuurtje aangestoken was. Tijd voor het verhaaltje! Ondertussen speelden de jongste D’tjes nog een potje Wie/Wat is het? waarbij personen uitgebeeld of beschreven moesten worden zonder het verboden woord te gebruiken. Ook dat ging niet in 1x goed - ‘oeps, weer voorgezegd!’ - maar iedereen kreeg het spel steeds beter onder de knie!

De D-plus, C, B en A gingen weer terug naar het horrorbos, maar gelukkig voor een iets minder spannend, maar niet minder leuk spel. Een nieuwe ronde lasergame! In het donker was het nog leuker dan in het licht op het eigen terrein. Na 2 potjes was het een gelijkspel, maar het derde en winnende potje was toch echt voor team rood!

Inmiddels was het goed donker en we bleven in dit bos voor het laatste spel van vandaag; het Smokkelspel! Ze zijn nog wat jong, maar er moest drugs van de ene naar de andere kant gesmokkeld worden. Opium, wiet, coke, alles kwam voorbij. Inclusief een onverwacht (en gelukkig onschuldig) bezoekje van de lokale Ermelose politie. We hebben maar niet verteld welk spel we precies aan het spelen waren… ;-)

Dag 5: Een waanzinnige woensdag!

Bij het ontbijt weer wat vermoeide koppies aan de tafels, want ondanks de plannen om op tijd naar bed te gaan… Lukte dat niet bij iedereen in 1x.

En dat terwijl er vandaag een behoorlijke dobber op het programma stond: de loop- en fietstocht. Bij de looptocht was tovenaar Druïde bestolen van haar toverhoed, -staf en -mantel, daar was zwarte magie bij in het spel. Druïde had de hulp van de kinderen nodig om verschillende ingrediënten terug te vinden om een toverdrank te brouwen en de spreuk uit te spreken die zorgt dat het goede van het kwade wint. Natuurlijk lukte het de E’tjes en F’jes om de kruiden te verzamelen, kon de spreuk uitgesproken worden en kreeg Druïde haar toverhoed, -stad en mantel terug.

De A tot en met D sprongen op hun fiets. Onderweg moest nog wel even geschuild worden voor een behoorlijke regenbui en op de Zeedijk hadden we een flinke wind tegen, maar verder was het een heerlijke fietstocht langs het water! De D’tjes gingen halverwege met het pontje vanaf Zeewolde terug naar Horst, terwijl de andere kids nog even doorbikkelden via Harderwijk. Onderweg werd de grote gele M die we tegenkwamen natuurlijk niet overgeslagen.

Op het kampement hebben de E’tjes, F’jes en leiding na het lopen eerst lekker gesmuld van heerlijke tosti’s, om zich vervolgens klaar te maken voor een potje lasergamen! Scherpschutters vlogen alle kanten op het terrein, om elkaar én het target af te schieten. Bij terugkomst na de fietstocht, deden ook de D’tjes nog een potje tegen de leiding.

Nadat ook de oudsten terug kwamen van hun fietstocht, waren de kokkies en een aantal leiders klaar met het bakken van de honderden pannenkoeken. En die gingen er ondanks de eerdere patatjes, burgers en nuggets gewoon weer hard doorheen!

Na de pannenkoeken een druk avondprogram: levend pacman, bakofootby en de nachtwandeling. Bij Levend Pacman was het een gelijkwaardige strijd tussen de twee teams, het verschil in gepakte muntjes was steeds superklein. Of het gelijkwaardig was bij bakofootby, daar kan over gediscussieerd worden, maar een strijd was het zeker. De kinderen én de leiding kenden geen genade, niemand deinsde terug en iedereen ging er vol in!

Tot slot dan het late avondprogramma; de avondwandeling. Geblinddoekt en geboeid werden de groepjes op een locatie gedropt, om vervolgens aan de hand van het beantwoorden van vragen de weg naar de Aalbertshoeve terug te vinden. Dat deed het ene groepje beter dan het andere, zullen we maar zeggen. Een enkel groepje maakte een of geen foutje, een aantal andere groepjes zagen de wijde omgeving van Ermelo.


Dag 4: De Grote Chaosdag!

De ochtend begon met een heel rustig en stil ontbijt, aangezien iedereen nog wakker moest worden na de korte nacht in verband met de greppeltocht.

Daarna was het wederom goed smeren en toen op naar Ermelo. Daar stond "crazy 88" op de planning en konden alle kinderen eindelijk de grote boodschappen doen in de supermarkt.
Twee uur lang werd er fanatiek gestreden om zoveel mogelijk van de 88 opdrachten uit te kunnen voeren. Van het op de foto gaan met een pannenkoek, tot het zingen van het Wilhelmus met een 'local' (die trouwens op dit moment niet heel erg gediend zijn van ons volkslied) en van het ten huwelijk vragen van een wildvreemde tot het helpen in een marktkraam. De winnaars zijn op dit moment nog niet bekend, maar de foto's zullen voor zich spreken.

Terug naar het kampement waar we de kleintjes nog een boterham lieten eten, want de oudsten hadden allemaal naast snoep ook nog wat broodjes en fruit gehaald.

's Middags stond het grote chaosspel op de planning. Een nieuw spel waarin de teams zich in tweetallen moesten opsplitsen (oud en jong samen). Per tweetal moesten de posten worden afgegaan, maar moest er tussendoor wel goed opgelet worden, want er liepen ook nog drie tikkers rond die tijdverlies konden opleveren.

Een grote chaos werd het, maar zeker voor herhaling vatbaar. Uiteindelijk ging team bruin er met de winst vandoor.

Na het avondmaal (een klassiek AVG'tje dit keer) gingen de F en E naar het bos voor het koekiemonsterspel waarin fanatiek werd gestreden om de winst, maar de kinderen moesten oppassen voor koekiemonster die de koekjes wilde afpakken.

De C/B/A en een leidinggroep gingen op de kampboerderij aan de slag met levend Cluedo. De eerste 45 minuten was iedereen nog zoekend, maar uiteindelijk werd het raadsel door alle groepen opgelost. De winst ging naar de leiders, maar aangezien zij voor spek en bonen meededen, gingen de punten naar team blauw die op 1 minuut volgde.

Nog tijdens het spel brak er weer een flinke (onweers)bui uit, waardoor de avond voor de C/B/A binnen met een klein feestje en spelletjes wordt afgesloten.

Vandaag even geen nachtspel, wat slaap uren pakken, of nog wat keten en overlopen waar de F/E op dit moment mee bezig is. Wat de C/B/A voor ons in petto heeft, is nog even afwachten. Of is het andersom? Want wij hebben met hen ook nog wel een rekening te vereffenen nadat zij zondagnacht de gehele recreatiezaal hadden voorzien van een touwen spinnenweb.

 

Dag 3: Zwemmen & greppelen!

Na gelukkig een nacht met iets meer uren slaap (behalve de oudsten die de zaal werkelijk prachtig versierd hadden!)… Ging de wekker toch wel ietsje eerder: tijd voor ochtendgymnastiek in pyjama! Instructrices Mandy, Sterre en Anne hadden een aantal parels van dansjes voorbereid en natuurlijk deed iedereen van A tot en met F vól enthousiasme mee! ;-)

In de pyjama’s meteen aan tafel, om een goede boterhammenbodem te leggen. Daarna was het smeren geblazen, zwemkleding aan, handdoek inpakken en klaarmaken voor het strand! Natuurlijk ging ook het winkeltje nog even open, zodat iedereen snoep, chips en limonade mee kon nemen.

Op de fiets (en een aantal in de auto!) reisden we af naar Strand Horst, voor een heerlijke dag aan het water. Gelukkig was het vandaag niet zó warm meer en konden alle kids lekker hun gang gaan. Zwemmen, kaartje leggen, Kubb, volleyball en spikeball: niemand hoefde zich te vervelen.

Bij terugkomst op de Aalbertshoeve stond er een feestmaal op het menu; patatjes met een lekkere snack. Luc kwam ons normaal altijd in Ommen bezoeken, maar was nu speciaal voor ons naar Ermelo gekomen.

In de avond moest iedereen zijn zwarte outfitje tevoorschijn toveren, voor 1 van de leukste spellen van het kamp: de beruchte greppeltocht! Voor degenen die nooit zelf op Achilleskamp gingen, dat is een soort levensgroot verstoppertje waarbij de kinderen proberen niet gesnapt te worden door de fietsers. Het werd de fietsers behoorlijk moeilijk gemaakt, maar ook de greppelaars hadden het bepaald niet makkelijk. ;-) Terwijl we dit verslag tikken zijn de oudsten en hun leiding nog niet terug, dus we zijn benieuwd hoe we hen morgen bij het ontbijt aantreffen.. 

 

Dag 2: Code oranje

Na een, voor de vooral ouderen korte nacht stond dag 2 op de planning. Geen ochtendgymnastiek dit keer, want hier in Ermelo mag geen muziek op zondag. Dus lekker iets langer slapen. Al zaten er nog steeds wat slaapkoppies aan het ontbijt.

Na het ontbijt met zijn allen richting het bos voor Levend Stratego of ook wel het 'Grote Valsspeel spel'. Kinderen en leiding bloedfanatiek. Dubbele kaartjes, kaartjes niet teruggeven aan het andere team, doen of je bij het andere team hoort om de vlag te vinden, het werd allemaal niet geschuwd. Uiteindelijk was team groen het best in het spel/valsspelen en won met 3-1.

Terug naar het kamphuis waar inmiddels alles klaar was gezet voor de sport en spelmiddag. Maar eerst nog even wat boterhammen naar binnen.

Na een zonnebrand smeersessie kon de sport en spelmiddag van start. In de themateams werd fanatiek gestreden om de punten. O.a. korfbal, voetbal, trefbal en levend boter kaas en eieren stond op de planning. Team zwart was uiteindelijk de winnaar, op de hielen gezeten door teams oranje, geel en groen, waarbij oranje de estafette het best had gelopen en er met de tweede plek vandoor ging.

Daarna snel de spullen opruimen, want de lucht was inmiddels een stuk donkerder en de wind aangetrokken. Een hoosbui kon dan ook niet uit blijven. Gelukkig bleef het bij een korte bui, werd er door een paar fanatiekelingen vast een voorschot op het zwemmen van morgen genomen door een duik te nemen in de plassen, voor ze alweer opgedroogd waren.

Na een heerlijke nasi maaltijd en een ijsje, was het tijd voor jongens tegen de meisjes. Na twee jaar winst voor de jongens, pakten de meiden de eerste voorsprong met de voorwerpen ronde. De mannen kwamen nog wel terug, waardoor de laatste ronde een spannende werd, maar uiteindelijk waren het de meiden die eindelijk weer eens mochten juichen!

Daarna bedtijd voor de D en C (de E/F waren na de tweede ronde al naar bed). De A en B zijn nog op dit moment nog bezig met Jachtseizoen, maar daarna is het ook voor hen bedtijd. Even wat meer uurtjes maken dan afgelopen nacht, en dan morgen een heerlijk dagje zwemmen!


Dag 1: "Dat beloof ik!"

“Hierbij beloof ik, als Rijkgenoot van Campelot, plechtig dat ik me zal gedragen
zoals een goede ridder betaamt. Dat ik moedig, eervol en eerlijk zal zijn en niets
zal doen wat het aanzien van de Kroon zal schaden.”

De Rijckgenooten hebben zichzelf gepresenteerd, de Riddereed is afgelegd en Kamp 2023 is dan ook echt begonnen!

Zaterdagmiddag rond een uur of 13 kwamen we aan in Ermelo, na een heerlijk ontspannen en veilige rit van buschauffeurs Jaap en Jos. Nadat iedereen zijn of haar eigen tas had teruggevonden, werden ook de bedjes vast opgemaakt. Voor sommigen een eerste keer, maar lieve ouders: dat kunnen zij echt allemaal zelf!

Toen de kamers ingericht waren begon het eerste spel: het Groote Riddertournooi! In de corveeploegen werden 6 spellen gespeeld, waaronder ringsteken, riddertje prik en de eerste kinderen moesten zelfs al aan de schandpaal.

Onze kokkies, Fred en debutantes Marian en Alana zorgden met een soepie en broodjes knak en gezond voor de eerste maaltijd. En die was nodig ook! Er werd gegeten alsof er niet allang tientallen zakken chips en snoep gegeten waren. Maar het leven van een ridder vreet natuurlijk ook veel energie!

Na het avondeten was het omkleden geblazen, alle teams van Rijckgenooten moesten zich klaar maken voor de officiële presentatie aan vorstinnen Julia en Desiree. Een ridder te paard, een jonkvrouw en vele zeer goedgeklede ridders en ridderinnen maakten meteen een verpletterende indruk. En niet geheel onbelangrijk: de riddereed werd afgelegd. ‘Dat beloof ik!’, was het antwoord van gelukkig alle deelnemers.

De avond werd afgesloten met een potje Ridderroulette, een soort ‘Wie Is het?’, maar dan voor ridders. ‘Speel je in de selectie? Wat is je schoenmaat? Wie snurkt het hardst in jouw slaapkamer?’ Voor de D, E en F was het daarna tijd om te douchen.

Voor de D plus, C, B en A bleek het tóch niet het laatste spel… In de Ermelose bossen bleef het nog lang onrustig..

 

Nog 1 nachtje slapen...

Morgen gaan we op kamp! Vanavond (!) verzamelen we om 19.00 alle fietsen en bagage van alle A-, B-, C én D'tjes. Zorg dat je mandjes/kratjes/andere alvast van de fiets haalt. We willen graag alle fietsen mee! De E en F nemen hun bagage morgenochtend mee, deze gaat in de bus. Morgenochtend om 8.30 uur laden we de vrachtwagen in. De kampleiding is aanwezig, maar vele handen maken natuurlijk licht werk... Dus woon je vlakbij Achilles en kun je ons om 8.30 al even helpen, voordat je om 10.30 met je kind(eren) naar het veld komt: heel graag. Alle hulp is meer dan welkom!

Alvast veel dank & tot vanavond!

De kampleiding

Sponsorlijst

Beste Achillianen en ouders, opa's, oma's, vrienden, ooms, tantes van onze binnenkort op kamp vertrekkende ridders en ridderinnen. Je leest er al een aantal dagen over: we koersen over 4 weken richting Ermelo om daar met z'n allen weer een fantastisch kamp te beleven. Ook in Rijk Campelot voelen we alle stijgende prijzen, dus we zijn afhankelijk van de gulle giften van het thuisfront. Iedere sponsorbijdrage is van harte welkom en komt ten goede aan het kamp. Een extra ijsje op een zomerse dag, een extra keertje opscheppen tijdens het avondmaal aan de Ronde Tafel of het aanschaffen van nieuw materiaal zodat de Rijckgenooten zich nooit zullen vervelen. Alle beetjes helpen, help jij mee om kamp een nóg groter feest te maken? We zijn jullie namens alle kampgangers én -leiding grenzeloos dankbaar!

In de lijst staan hieronder staan de richtprijzen. Het is dus niet zo dat je meteen het hele bedrag sponsort (mag natuurlijk wel ;-)) Ook alle vrij te besteden donaties zijn heel erg welkom. Wil je een item sponsoren, of een deel, of niks - maar snap de achterliggende gedachte hier achter en wil je toch iets overmaken? Stuur dan een mailtje naar kamp@hkachilles.nl of reageer onder onze sponsorlijstberichten op Facebook of Instagram. Scan de QR-code om direct iets over te maken via het aanpasbare betaalverzoek. Werkt de QR-code even niet? Maak dan zelf jouw donatie over o.v.v. Sponsorlijst Kamp Achilles via NL47INGB0001792316 t.n.v. D. de Bruin.

Wapc%20kamp%202023%20-%20Sponsorlijst.jpeg


QR-code

WAPC%20Kamp%202023%20-%20QR.png

Deze gulle gevers gingen je al voor:

WM Kodde, Chris & Linda, AL vd Laaken, Peter & Jenny, Audrey & Tjitse, Anno & Natalie, Mario & Chantal, opa & oma Peeters, Marieke van der M, J van Dijk Duivenvoor, Belinda, Ferry Reijerse, S. Jansen, Paul & Tessa, opa & oma Linse, Hans, Daniëlle, J. Nolten, Karin, Miriam & Bas, opa & oma Cowan, Jenny van de Watering, Roel & Monique, pake & beppe Bouwkamp, August & Sabine, Mireille, J. v/d Zalm en J. van Norden, Marjolein & Glenn, Josine, Bob & Evelien, N Hoogwater, Alex, Dionne, Ed & Miranda, Linda & Ferry, Jeffrey, Tonia, Sonja en Ruud, Quin, Max, Majka en Jaap & Lenie.

Dank-dank-dankjulliewel!

En dit is de kampleiding!

Download hier alvast de themabrief: 'De Ridderspelen van Campelot'.

IMG_9822.jpeg

IMG_9826.jpeg

IMG_9828.jpeg

IMG_9825.jpeg

IMG_9827.jpeg

IMG_9824.jpeg

IMG_9823.jpeg

IMG_9829.jpeg

IMG_9830.jpeg

IMG_9831.jpeg

 

Het thema & de teams

Over 38 (!) dagen is het al zover: WAPC Kamp 2023. Dit keer reizen we af naar Ermelo. Jullie zijn vast ontzéttend nieuwsgierig naar het thema, de corveegroepen én naar welke leiding er mee gaat op kamp. Daar gaan we alles over delen en we beginnen vandaag: bekijk snel het filmpje om te ontdekken wat het thema van dit jaar is... En in welke corveegroep je zit! Ook een bericht aan alle ouders: in jullie (spam)mailbox ontvingen jullie maandag de kampbrief (inclusief betaalverzoek!) met alle belangrijke informatie.

Geachte leden van Rijk Campelot, ridders en ridderinnen, opgelet…

Alle Rijkgenooten zijn dit jaar verdeeld in 7 groepen: Ford bij Draekendam, Chateau Slangenburgh, Vesting Vossenborg, Slot Leeuwenhardt, Burcht Berensteijn, Kasteel Krabbegatt, Hof van Ravenstaete. Download hier alvast de themabrief, binnenkort ontvangen alle kampgangers, alle leden van Rijk Campelot, hiervan ook nog een fysiek exemplaar. Maar: de corveegroepen en teamkleur zijn bekend: je kunt dus vast de verkleedkist omkeren. Op zoek naar een oranje sjaal, groene sokken, rode beenwarmers, gele zweetbandjes, blauwe nagellak of een zwarte boa! In welke corveegroep zit jij?

Maandag hebben alle ouders ook de kampbrief met alle belangrijke informatie ontvangen, daarin vind je ook een reminder met het betaalverzoek. Heb je de kampbrief niet ontvangen? Check óók je spammap even. Écht niet ontvangen? Neem dan even contact op met Julia en Desiree via kamp@hkvachilles.nl. Ook andere vragen mag je naar dat mailadres sturen. 

Binnenkort delen we op de socials en website ook welke leiding er mee gaat op kamp. We kunnen wél vast verklappen dat de kampleiding er ontzettend veel zin in heeft en bijna niet meer kan wachten. Hopelijk hebben jullie er weer net zoveel zin in als wij!

Namens alle kampleiding,
Julia & Desiree

Datum 15-07-2023 14:30
Tags