Wedstrijdverslagen: Verslag D1

Volgende week start de competitie. Graag ontvangen we van elke ploeg weer verslagen van de wedstrijden die gespeeld zijn. Als voorproefje alvast een verslag van de oefenwedstrijd van Achilles D1 (vorige week).

• Niemand kan álle wedstrijden kijken, maar met de verslagen houden we elkaar toch een beetje op de hoogte. Bij de Opstellingen staat - naast wie er spelen, rijden of fluiten - ook altijd aangegeven wie er verantwoordelijk is voor het verslag.
  • Ook een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan voor maandagochtend 12:00 uur naar website@hkvachilles.nl

Achilles D1 - Die Haghe D1

De D1 speelde vorig weekend zijn eerste oefenwedstrijd. Na twee trainingen waarin vooral weer even opgestart werd, was het even aankijken hoe het zou gaan. Dat was niet onaardig. Het tempo lag hoog en er werd hard voor elkaar gewerkt. Waar Die Haghe vooral de eerste helft veel plaatsfouten maakte (of verdedigden wij gewoon zo goed? ;-)), bleef dat bij ons zeer beperkt. We wisten aardig wat kansen te creëren en veel missers werden vervolgens weer goed afgevangen, hoewel er ook wel flink wat één-schots-aanvallen tussenzaten. De rust werd bereikt met een 5-4 voorsprong.

De tweede helft stond ons vizier minder scherp en was het verdedigend soms ook wat moeizamer. Vermoeidheid zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld. Daar kan natuurlijk aan gewerkt worden. Die Haghe trok uiteindelijk nipt aan het langste eind met 9-10. Over twee weken ontmoeten we ze weer en kunnen we kijken waar we dan staan.

Genoeg leuke dingen gezien deze eerste wedstrijd en gelukkig ook genoeg aanknopingspunten om beter te worden. Eens kijken of dat volgende week al lukt tegen Refleks.