Bestuursblog; fijn, dat internet!

Vrijdagmiddag half 3, een appje van Bart. Of ik deze week een blog kon schrijven voor de Leeuwenkrabbels. Lastig lastig, want toen ik de vraag kreeg was ik in Oostenrijk aan het genieten van de laatste verse sneeuw van de week. Voor wie mij nog niet kent, snowboarden is een van de andere grote hobbies die ik heb. En omdat het een echte vakantie was had ik geen laptop bij me om de blog op te tikken. Een uitdaging dus om dit op tijd af te hebben!

hoofdartikel.JPG

Zoals gezegd had ik eindelijk een week echte vakantie. Dus geen laptops mee, telefoon zo veel mogelijk uit en weinig internet. Maar dan toch…. toen we zaterdag aankwamen is het eerste wat ik deed toch checken wat de resultaten waren van de selectie. En ook ik had de pest in toen bleek dat we punten hadden laten liggen. Ook na thuiskomst was het eerste wat ik deed de resultaten checken. En deze resultaten van afgelopen weekend maakte mij weer een stuk vrolijker. Het bewijst volgens mij eens te meer dat we als grootste korfbalvereniging van Den Haag op de goede weg zijn. Het bewijst voor mijzelf ook dat de samensmelting verloopt zoals je dat graag zou willen zien.

Bij de laatste BAV hebben we de volgende formele stap gezet in het verstevigen van het fundament op weg naar een mooie toekomst. Ook dat stemt me erg gelukkig en ik sluit me volledig aan bij de goede woorden van Marcel vorige week op deze zelfde plek. De eerste stap is gezet maar er zullen er nog vele moeten volgen. Dat doen we niet als bestuur alleen. Wacht daarom niet af, maar spreek ons vooral aan als je een bijdrage wilt leveren.

Ik zie jullie hopelijk zaterdag weer in grote getale in Ockenburgh! 

Sportieve groeten,

Patrick Beekhuizen

Datum 26-01-2016 13:23
Tags