Even voorstellen: Nieuwe vertrouwenscontactpersoon Ruben Maas

HKV Achilles streeft naar een veilig sportklimaat waar iedereen met plezier kan sporten of gewoon gezellig samen kan zijn. We doen er samen alles aan om zaken als pesten, ruzie, discriminatie en seksuele of fysieke intimidatie binnen onze club te voorkomen. Dat is ook één van de redenen waarom wij vertrouwenscontactpersonen hebben: bekende leden die een aanspreekpunt zijn om te zorgen dat de manier waarop we met elkaar binnen de club omgaan, leuk en veilig blijft. Naast Bo van Leeuwe is dat sinds kort Ruben Maas, hij neemt het stokje over van Marcel de Coninck. Voor degenen die hem nog niet kennen, stelt hij zich even voor

Ik ben Ruben Maas, echtgenoot van Marije en vader van Sem, Soe en Mila waarvan de twee laatstgenoemde in de Achilles jeugd spelen. Zelf heb ik mijn jeugd doorgebracht bij KVS en ben sindsdien korfballiefhebber. Afgelopen 3 seizoenen ben ik binnen Achilles actief geweest als trainer/coach van D en C-jeugdteams.

Ik ben door het bestuur gevraagd om de rol van vertrouwenscontactpersoon op mij te nemen. Ik voel mij daarvoor vereerd, omdat ik het belangrijk vind om een veilig sportklimaat te creëren en te behouden. Vragen en problemen moeten worden gehoord, ik draag daaraan graag mijn steentje bij.

Je kunt me geregeld vinden op of rond het veld, met name tijdens wedstrijden van de Achilles D -en C-jeugd.

Of anders ben ik te bereiken op:

  • Tel: 06-43201222
  • E-mail: ruben.maas@hkvachilles.nl

Ruben Maas

IMG_1396.jpeg

Datum 22-10-2023 19:00
Tags