Heb jij de gouden tip voor een nieuwe hoofdsponsor?

Als leden van de sponsorcommissie willen we jullie op de hoogte stellen van een belangrijke kwestie die onze vereniging nauw aan het hart ligt. Momenteel bevinden we ons in een situatie waarin we geen hoofdsponsor hebben, en we hebben jullie hulp nodig om dit te veranderen. Na de zaalperiode gaan 1 & 2 op het veld in de hoofdklasse spelen, en dat kan natuurlijk niet zonder hoofdsponsor. In de tussentijd kunnen we rekenen op de steun van Menno via Zeefdruk Westland, maar deze oplossing is tijdelijk.

Het belang van een hoofdsponsor kan niet worden onderschat. Deze sponsor speelt een cruciale rol in het ondersteunen van onze vereniging, het onderhouden van onze faciliteiten en het mogelijk maken van onze korfbalactiviteiten op alle niveaus. Helaas zijn al onze inspanningen tot nu toe niet succesvol geweest in het vinden van een geschikte nieuwe hoofdsponsor.

We willen jullie vragen om even de tijd te nemen en na te denken of jullie iemand kennen die onze vereniging zou willen ondersteunen. Misschien heb je een familielid, vriend, collega of zakenpartner die geïnteresseerd is in het sponsoren van een sportvereniging zoals onze prachtige club. Mocht je tijdens het lezen van dit bericht aan iemand denken, laat het ons dan meteen weten!

Wanneer jouw tip daadwerkelijk leidt naar een nieuwe hoofdsponsor voor Achilles, dan staat daar natuurlijk iets tegenover. In overleg met de penningmeester mogen we de gouden tip belonen met 100 euro tegoed op je Achilles clubkaart. Mocht je bij het lezen van dit bericht denken aan iemand die misschien wel wil sponsoren, maar geen hoofdsponsor wil zijn? Ook dan horen wij het graag. Wanneer jouw tip leidt tot een nieuwe sponsor voor Achilles (denk aan het sponsoren van een ander team of een doek), dan staat daar 50 euro tegoed op je clubkaart tegenover.

We danken jullie bij voorbaat voor jullie hulp en steun. Samen kunnen we het verschil maken! Je kunt ons aanspreken op veld, in de zaal of via e-mail: sponsoring@hkvachilles.nl.

Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie

Datum 25-11-2023 08:30
Tags