Grote Clubactie: tijd voor de eindsprint!

De laatste weken van de Grote Clubactie zijn ingegaan. Jullie hebben al best veel loten verkocht, de teller staat nu op 693 loten (online), dat is super goed! We hopen uiteraard het doel van 1250 loten te halen dus we willen de eindsprint goed inzetten. We zijn nog steeds aan het overleggen waar het geld het best aan besteed kan gaan worden. Wordt het een leuke speelhoek voor de kleintjes, mooie spelersbankjes gesigneerd door onze jeugdspelers en/of een tafelvoetbaltafel? Ideeën zijn altijd welkom, dus laat je vooral horen. Hoe meer verkochte loten, hoe meer we te besteden hebben!

Heb je je boekje vol of denk je niet meer loten te kunnen verkopen, doe 'm dan in "de schatkist" in de kantine of lever 'm in bij Marjolein (Tomatenstraat 105, mag door de brievenbus). De uiterlijke inleverdatum is 3 november, zodat wij de tijd hebben de lotenboekjes in het systeem in te voeren. Online kun je tot 13 november loten verkopen en de trekking van de Grote Clubactie is 28 november. Doe je mee met de eindsprint? Vergeet niet, voor het bestverkopende team en bestverkopende leden zijn er leuke prijzen te verdienen.

Heb je al ingelogd op jouw eigen verkooppagina? Hier vind je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden.

  • Ga via je QR-code naar je eigen verkooppagina en klik je rechtsboven op ‘mijn stand’.
  • Vul hier je inlogcode in. Deze vind je terug op de persoonlijke QR-sticker op jouw verkoopboekje.
  • Na het invullen van de code ben je ingelogd op je eigen verkooppagina.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet, jullie zijn toppers!

Helpen door zelf loten te kopen?

Wil je de club steunen en een lot kopen, maar is één van onze Achillianen nog niet bij je geweest? Via onderstaande link kun je digitaal loten kopen! Een lot kost 3 euro, hiervan gaat €2,40 (80%!) direct naar onze clubkas! 

Steun Achillies & koop hier jouw Grote Clubactieloten.

  

Groetjes,
Rianne en Marjolein

Datum 23-10-2023 09:00
Tags