Grote Clubactie Update: lever je boekjes in!

De Grote Clubactie gaat geweldig! Door jullie zijn al 884 loten verkocht! Het blijft nog even spannend of we de 1250 loten (€3000) gaan halen... Lever daarom snel jouw boekje snel in: in "de GCA schatkist" in de kantine van Achilles of in de brievenbus bij Marjolein (Tomatenstraat 105). Online kun je nog tot 13 november loten verkopen, dus vergeet niet de QR code te scannen en de link te delen met vrienden, familie en buren. De trekking van de Grote Clubactie is 28 november, hopelijk winnen jullie lotenkopers mooie prijzen. En je weet, het bestverkopende team en bestverkopende leden verdienen ook leuke prijzen. De huldiging van deze toppers vind plaats tijdens een thuiswedstrijd van Achilles 1. Hier zullen we jullie binnenkort over informeren.

Met het geld dat opgehaald wordt voor de club kunnen we een leuke speelhoek in de kantine creëren, spelersbanken voor op het veld kopen en misschien zelfs een voetbaltafel aanschaffen. Dus, reden genoeg om nog even door te gaan met de verkoop.

Heb je al ingelogd op jouw eigen verkooppagina? Hier vind je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden.

  • Ga via je QR-code naar je eigen verkooppagina en klik je rechtsboven op ‘mijn stand’.
  • Vul hier je inlogcode in. Deze vind je terug op de persoonlijke QR-sticker op jouw verkoopboekje.
  • Na het invullen van de code ben je ingelogd op je eigen verkooppagina.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet, jullie zijn kanjers!

Helpen door zelf loten te kopen?

Wil je de club steunen en een lot kopen, maar is één van onze Achillianen nog niet bij je geweest? Via onderstaande link kun je digitaal loten kopen! Een lot kost 3 euro, hiervan gaat €2,40 (80%!) direct naar onze clubkas! 

Steun Achillies & koop hier jouw Grote Clubactieloten.

  

Groetjes,
Rianne en Marjolein

Datum 06-11-2023 08:45
Tags