JAV ongeldig: komende vrijdag een herkansing

Komende vrijdagavond op 10 november, de herkansing voor de JAV bij Achilles. Afgelopen editie is het quorum net niet gehaald waardoor we genoodzaakt zijn een nieuwe JAV uit te schrijven. Vanwege de redelijke opkomst, waarbij de jeugd voor het eerst met een meerderheid vertegenwoordigd was, is de vergadering inhoudelijk wel doorgegaan, maar dus niet rechtsgeldig.

We zijn erg blij met de betrokkenheid van de jeugd afgelopen vrijdag. Mogelijk had dat ook te maken met de zeer informatieve en verhelderende workshop voorafgaand aan de JAV. Casper Boom hield namens de John Blankenstein Foundation een mooi praatje over inclusie in de sport anno 2023.

Vincent opende voor het eerst als voorzitter de vergadering van het nieuwe bestuur. Ilan Verboom is benoemd tot bestuurslid van Algemene Zaken en zowel Ilonka van Hagen als Nicole de Groot ontvingen een speldje omdat zij beiden 50 jaar lid zijn van Achilles, proficiat!

Omdat het quorum niet behaald is, zal deze vergadering formeel opnieuw moeten worden gedaan. Deze nieuwe vergadering zal zijn op vrijdag 10 november. Wie daarbij aanwezig wil zijn, dient zich te melden bij het bestuur (via bestuur@hkvachilles.nl).

Het bestuur

Datum 07-11-2023 20:19
Tags