Oproep sponsorcommissie: busje gezocht!

Met trots delen wij mee dat we recentelijk frames hebben gemaakt waarmee we sponsordoeken in de zaal kunnen plaatsen. Dit betekent dat onze gewaardeerde sponsoren nu ook tijdens zaalwedstrijden volop in de schijnwerpers staan. Een geweldige ontwikkeling die de zichtbaarheid van onze sponsors aanzienlijk vergroot!

Maar dit brengt natuurlijk ook logistieke uitdagingen met zich mee. Onze frames, die iets meer dan 3 meter lang zijn, passen niet in elke auto. Daarom doen we graag een beroep op onze leden.

Wie kan ons helpen met het vervoeren van deze frames naar de zaal? We zijn op zoek naar iemand die tijdelijk een busje ter beschikking kan stellen, zodat we de frames veilig en efficiënt kunnen transporteren. Het liefst voor 18 november aanstaande, dan speelt de selectie de eerste thuiswedstrijden in de Campus.

WhatsApp%20Image%202023-11-10%20at%2010.19.17%20(1).jpeg

Onze speciale dank gaat uit naar Gerard Mulder, dankzij zijn inspanningen en vakmanschap zijn we nu 4 frames rijker. Heel veel dank namens de hele commissie!

Ook willen we de Club van 100 niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dank voor jullie financiële bijdrage waarmee we dit konden realiseren.

Mocht je in het bezit zijn van een busje of iets wat er op lijkt, laat het ons dan weten! Je kunt contact opnemen met Erwin, Paul of Rinus. We zijn ook bereikbaar via sponsoring@hkvachilles.nl.

Nog even alles op een rij:
We willen graag voor, of in de ochtend van, 18 november 4 frames vervoeren vanaf het Achilles veld naar de Campus in het zuiderpark.

Zodra de frames in de zaal staan zullen wij de sponsordoeken aan de frames vastmaken. Het is van belang dat de frames bij elke thuiswedstrijd van 1 en 2 in de zaal geplaatst worden. Helaas spelen wijzelf op een embarmelijk niveau en daarom spelen wij regelmatig uit wanneer de selectie thuis speelt. Daarom het verzoek aan iedereen (maar vooral Vakkie A, de selectie en de zaalwachten) om er op te letten dat de frames in de zaal staan.

Namens de sponsorcommissie,

Rinus van Delden-Cost

Datum 10-11-2023 08:00
Tags