Busje komt zo!

1000027394.jpg hoofdartikel

Afgelopen week plaatsten we namens de sponsorcommissie een oproep met de vraag of iemand een busje te leen heeft om ons te helpen met het vervoeren van aluminium frames. Deze moeten vanaf het veld naar de zaal vervoerd worden zodat we dit zaalseizoen (eindelijk!) ook sponsordoeken in onze thuishal kunnen neerzetten. Normaal gesproken is zo’n oproepje voor op hoop van zegen. Maar deze keer liep dat helemaal anders, binnen no time hadden we meerdere tips en hadden we zelfs ook heel snel beet.

Even terug naar het begin. Aan het eind van afgelopen seizoen hebben we binnen de sponsorcommissie de wens uitgesproken voor het vervaardigen van deze frames. Dit omdat we sponsoren ook graag in de zaal in de spotlight willen zetten en dat geeft de sponsorcommissie meer opties om nieuwe sponsoren binnen te kunnen halen. Na afloop van de JAV gaf Gerard Mulder al snel aan dat hij ons graag wilde helpen bij het maken van de frames. Na een kort overlegje over het materiaal (aluminium) en het formaat (180 x 300 cm) was het beklonken. Ergens na de zomervakantie ging Gerard aan de slag. Allemaal mede mogelijk gemaakt door de Club van 100.

Nu het veldseizoen voorbij is en we weer echt in de zaal aan de bak mogen wordt het hoog tijd dat we de frames ‘in actie’ kunnen gaan zien. Maar hoe krijg je die joekels van frames van plek A naar B? Dat brengt mij weer op de oproep met de vraag of er een busje beschikbaar kon worden gesteld. En jawel, dankzij Nicky van der Hoek hebben we geschikt vervoer om de frames op 18 november naar de zaal te brengen.

Vanwege de drukke agenda in de Sportcampus met diverse evenementen kunnen we als vereniging helaas niet elk weekend in onze eigen ‘thuishal’ spelen. Dat is voor iedereen natuurlijk erg jammer. Zeker nu we eindelijk vanuit de sponsorcommissie een optie hebben om sponsoren ook in de zaal de aandacht te geven die zij verdienen.

Om de frames meerdere keren op en neer te rijden is voor ons een logistieke uitdaging. Daarom zijn we al erg blij met de hulp om de frames in elk geval naar hun tijdelijke verblijfplaats in de Sportcampus te kunnen brengen. Hoe we dit de weekenden gaan doen wanneer de selectie niet thuis speelt weten we nog niet, maar hierover gaan we met de sponsoren die het betreft in overleg. Een mogelijk oplossing kan zijn om de frames standaard bij thuiswedstrijden neer te zetten zodat deze de hele dag in de Campus staan. Maar ook daar zijn handjes voor nodig en ook goede afspraken over de omgang met de frames.

Zoals altijd eigenlijk het geval is met sponsoring bij Achilles: we zijn er nog niet maar doen wel kleine stapjes vooruit. Daarom nogmaals alle lof voor Gerard, Nicky en ook aan onze kersverse collega in de commissie: Erwin. Dankzij de hulp van deze Achillianen krijgen we weer meer voor elkaar. Daarom wil ik toch ook weer van de gelegenheid gebruik maken om jullie te herinneren aan onze zoektocht naar de gouden tip voor een nieuwe (hoofd-) sponsor.

Rinus van Delden-Cost

 

Datum 14-11-2023 07:30
Tags