AC: kerstdiner met 90 bezoekers wederom een groot succes!

Afgelopen zondag wisten bijna 90 kinderen de Vlonder te vinden voor een heerlijk drie gangen kerstdiner. De AC maakte van onze Vlonder een Winter Wonderland! Eerst mochten de E’tjes en F’jes komen smullen, daarna konden de A-, B-, C- en D’tjes aan schuiven. Klik op 'Lees verder' voor een korte terugblik en wat foto's. Tot slot: de AC wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een goede vakantie en tot de volgende activiteit in het nieuwe jaar!

Om 17.00 uur was het tijd voor 23 E- en F-jes om heerlijk te smikkelen; brood met kruidenboter, nachos, worstenbroodjes, snacks en patat maar ook zeker gezonde salade en komkommer gingen goed naar binnen. Na het hoofdgerecht was er even tijd voor een ware modeshow voor we aan het toetje konden. Sommigen hadden al zoveel gegeten waardoor een toetje niet meer paste en bij anderen ging juist een grote bak vol ijs, cake en wafels nog naar binnen.

Om 18.30 werd iedereen weer opgehaald en kwam het grote wisselmoment, want om 19.00 uur kwamen er nog 65 A,B,C en D'tjes. Van te voren hadden zij hun keuze gemaakt voor het drie gangen diner; carpaccio of nachos als voorgerecht, saté of lasagne (al dan niet vegetarisch) voor het hoofdgerecht en als toetje was er de keuze uit appelcrumble, chocolade trio of aardbeienkwarktaart. In twee uur werd er met elkaar heel gezellig gedineerd.

De AC wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een goede vakantie en tot de volgende activiteit in het nieuwe jaar!

Datum 18-12-2023 14:00
Tags