Aankondiging: HKV Achilles verwelkomt trots World Forum The Hague als Hoofdsponsor voor de komende drie jaar!

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat World Forum The Hague onze nieuwe hoofdsponsor is voor de komende drie jaar. Het logo van World Forum The Hague zal vanaf het komende veldseizoen op de achterkant van onze shirts schitteren. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met dit vooraanstaande internationale congrescentrum én theater in Den Haag.

foto%2015.jpg

Gelegen tussen stad en strand, biedt World Forum The Hague niet alleen een ideale locatie, maar ook uitstekende bereikbaarheid. Met een multifunctioneel auditorium, 35 break-out ruimtes en een ruime exporuimte, is World Forum de perfecte plek voor elk type congres. Wat World Forum The Hague werkelijk uniek maakt, is de exclusiviteit die zij bieden. Met de optie om het hele gebouw te transformeren naar de look en feel van jouw evenement, inclusief op maat gemaakte branding, zorgt World Forum ervoor dat elk evenement een buitengewone ervaring wordt.

World Forum The Hague is ook de thuisbasis van het World Forum Theater, met een van de grootste zalen van Nederland. Met bijna 2.200 stoelen biedt dit theater al ruim vijftig jaar een gevarieerd en (inter)nationaal aanbod aan het publiek. Het is hét podium voor onder andere musicals, (pop)concerten, cabaret- en balletvoorstellingen in Den Haag.

Maar hoe zit het dan met de voorkant van ons mooie shirt? De komende jaren is daar een ander mooi logo te zien: "We Support War Child". Op verzoek van onze nieuwe sponsor, World Forum The Hague, dragen wij met trots bij aan het goede doel en ondersteunen wij War Child. Ook op dit vlak hebben Achilles en World Forum The Hague veel gemeen. Achilles speelt natuurlijk al jaren met het logo van Stichting Semmy op haar shirt, en dit blijft de komende jaren onveranderd.

Afbeelding1.jpg

 

Met dank aan Rene van Loon, die dit mogelijk heeft gemaakt dankzij zijn contacten en bemiddeling. Door zijn inzet hebben we nu voor de komende jaren een prachtige Haagse hoofdsponsor die perfect past bij Achilles. Daarom mogen wij met zijn allen echt heel trots op zijn. Binnen de sponsordeal hebben we afgesproken dat Achilles een korfbalclinic gaat verzorgen voor het personeel van World Forum en dat World Forum twee keer per jaar onze prachtige kantine huurt voor externe vergaderingen of personeelsfeesten.

PG512048%2015.jpg


Bedankt, World Forum The Hague, voor het vertrouwen in HKV Achilles. Samen maken we er iets bijzonders van!

Namens de sponsorcommissie,
Erwin, Paul en Rinus

 

 

Datum 08-01-2024 15:59
Tags