Lars Alsem haalt examen KNKV-scheidsrechter

Met nog 4 speelrondes te gaan kon Achilles afgelopen weekend al 3 kampioenschappen vieren. Achilles 2, C3 en E1 haalden het kampioenschap binnen. Alle spelers en coaches van harte gefeliciteerd! Maar er valt nog meer te vieren, en wel iets heel belangrijks. Tussen het geweld van alle kampioenschappen door heeft Lars Alsem zijn examen KNKV-scheidsrechter gehaald.

Lars deed dit min of meer tussen de bedrijven door. ’s Ochtends stond hij langs de lijn de D1 te coachen, daarna zijn scheidsrechterexamen in de Eibernesthal, en om vijf uur als speler van de A1binnen de lijnen van De Veur in Zoetermeer tegen de Meervogels, waar hij met 8 scores de sterren van de hemel speelde.

Lars is niet alleen een getalenteerde speler en coach, ook als scheidsrechter kan hij het ver brengen. Een paar citaten van zijn beoordelaars staven deze stelling:
“Scheidsrechter heeft een goed spel inzicht omdat hij het spelletje ook snapt, als hij na deze cursus een goede begeleiding krijgt vanuit de DWA dan kan deze scheidsrechter ver komen.”
“Ik zag in Lars een goede scheidsrechter die een prima wedstrijd floot. Hij heeft uitstraling, komt zelfverzekerd over en is verbaal aanwezig. Hij doorziet het spelletje en schat in wat er kan gebeuren.”
Lars van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!! Je bent (voor zover we kunnen nagaan) de jongste KNKV-scheidsrechter, die Achilles ooit heeft gehad.

Nog meer goed nieuws. Sander Suurd, teamgenoot van Lars, heeft zich ook aangemeld voor de module KNKV-scheidsrechter. Sander veel succes gewenst.

Ten slotte nog een waardevolle vermelding. Afgelopen zaterdag moest Achilles zelf de wedstrijdscheidsrechters leveren voor Achilles 3, 4 en 6. Voorheen zou dat een groot probleem zijn geweest, omdat we simpelweg de scheidsrechters niet hadden. Nu was een mailtje en een appje voldoende om het gat te vullen. Henk, Sten en Alexander waren bereid de wedstrijden te fluiten. Grote klasse heren!

Met vriendelijke groet,
De werkgroep scheidsrechters

Datum 08-02-2016 23:21
Tags