World Forum The Hague zichtbaar op onze website

Een update van de sponsorcie: Zoals iedereen inmiddels mag weten, hebben we een tijd terug een opwindende nieuwe samenwerking aangekondigd met World Forum The Hague, een toonaangevend internationaal congrescentrum en theater. De samenwerking markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor beide organisaties, met als doel elkaar te versterken en te ondersteunen in onze respectievelijke missies. Als onderdeel van deze opwindende samenwerking hebben we het genoegen om World Forum The Hague te verwelkomen als onze nieuwe hoofdsponsor. Onderdeel van deze samenwerking is de zichtbaarheid op ons veld en ook op onze website.

Een van de opwindende nieuwe toevoegingen aan de HKV Achilles-website is de agenda met alle theatervoorstellingen die bij World Forum The Hague te zien zijn. Deze agenda biedt een overzicht van de meest recente en opwindende culturele evenementen die de komende maanden in het theater zullen plaatsvinden, waardoor fans van zowel sport als cultuur gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van het bruisende culturele leven van Den Haag.

Daarnaast is er onder het kopje 'sponsoren' een uitgebreide pagina toegevoegd, waarin de verschillende evenementen en activiteiten van HKV Achilles en World Forum The Hague worden belicht. Mocht je nou iets zien waarvan je denkt: “Hier wil ik bij zijn!”, klik dan meteen even verder voor alle details van de voorstellingen.

De sponsorcommissie,

Erwin, Paul en Rinus

Datum 06-03-2024 10:24
Tags