Trots: Achilles C1 op zaterdag 23 maart naar het Eindtoernooi C 1ste klasse!

Achilles C1 (1).jpg hoofdartikel

Voor de meeste ploegen eindigt het zaalseizoen na zaterdag, maar voor de C1 wacht een mooie verlenging! Dankzij hun overwinning tegen Fortuna hebben zij zich geplaatst voor het Eindtoernooi voor C 1ste klasses, vroeger het NK voor de 1ste klasse. Met 23 punten uit 13 wedstrijden zijn zij op dit moment de beste nummer 2 uit alle poules en dús verzekerd van een plek op het eindtoernooi in Wijk bij Duurstede op zaterdag 23 maart. Een fantastische prestatie, gefeliciteerd spelers, reserves en coaches! Het bestuur en de TC zijn supertrots en hebben plannen om een bus te regelen.. Lees daarvoor vast verder! Kan het nog mooier? Zeker, want de C1 heeft zelfs nog een kans op het kampioenschap! Dan moeten ze zelf winnen van nummer 3 KVS C1 en moet Excelsior C1 minimaal 1 punt laten liggen tegen Nieuwerkerk C2.

Ga je mee met de bus op zaterdag 23 maart?

Als TC en bestuur zijn wij supertrots op de ploeg en de coaches dat zij dit hebben bereikt. En omdat dit een grote mijlpaal is, willen wij een touringcar regelen. Zo hopen we met zoveel mogelijk Achillianen de ploeg aan te kunnen moedigen en er een groot zwart/wit/groen festijn van te maken.

Om dit mogelijk te maken vragen wij iedereen die mee wil met de bus, zich alvast op te geven via tc@hkvachilles.nl.
Bij genoeg aanmeldingen zullen wij alles in gang gaan zetten. Uiterlijke aanmelding donderdag 14 maart 20 uur. Er zal een eigen bijdrage worden gevraagd voor de jeugdleden van 5,- en voor volwassenen 10,-

Hou er rekening mee dat de bus vroeg zal vertrekken en je de gehele dag weg bent, want het toernooi is van 10-17 uur.

Als leeuwen brullen wij: MELD JE AAN!!

De TC

Datum 12-03-2024 11:16
Tags