Sponsornieuws: Achilles verwelkomt Thermo Electric Instrumentation als sponsor!

Mooi nieuws vanuit de sponsorcie: graag heten wij Thermo Electric Instrumentation B.V., de werkgever van Bastiaan Linse, van harte welkom als onze nieuwe sponsor! "Thermo Electric Instrumentation B.V., gevestigd in Waddinxveen, is een ervaren specialist in temperatuurmeetoplossingen wereldwijd. Als vooraanstaande marktleider produceren en ontwerpen zij een uitgebreid assortiment sensoren en oplossingen onder onze gerenommeerde merknaam Thermo Electric. Met meer dan 60 jaar ervaring loopt het bedrijf voorop in de temperatuursensortechnologie en heeft het eigen kenmerken in zijn productieprocessen ontwikkeld."

Meer over Thermo Electric Instrumentation:

TE's ingenieurs werken nauw samen met toonaangevende EPC-aannemers in verschillende sectoren, waaronder de chemische, petrochemische, energie-, staal- en halfgeleiderindustrie. Door gebruik te maken van hun uitgebreide netwerk van verkoop- en servicecentra in Europa, het Midden-Oosten en Azië bieden zij optimale ondersteuning op wereldwijde schaal.

Thermo Electric is een bekende partner in de industrie en is een bewezen hulpbron voor ontwerp en engineering bij tal van temperatuurmeetprojecten. Ze staan bekend om onze hoogwaardige producten, zoals thermokoppels, RTD-sensoren en thermowells, en bedienen verschillende industrieën.

Daarnaast fungeren ze als lokale distributeur voor andere prestigieuze merken zoals GEMS Sensors, WEKA AG, BESTA AG en ITT Neodyn, waardoor wzee een uitgebreid assortiment hoogwaardige instrumentatie kunnen aanbieden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

https://www.te-instrumentation.nl/

TE%20Instrumentation.jpg

Datum 18-03-2024 08:41
Tags