Zeefdruk Westland blijft tot 2027 kledingsponsor

Bijna een jaar geleden namen we uitgebreid afscheid van Menno en Zeefdruk Westland als hoofdsponsor. Tenminste, dat dachten we, want door omstandigheden hadden we aan de start van het seizoen nog geen nieuwe hoofdsponsor gevonden. Gelukkig was Menno bereid de vereniging uit de brand te helpen en ging hij toch nog even door. Tot afgelopen weekend want inmiddels is er een nieuwe sponsor voor 1 en 2. Zeefdruk Westland en Achilles blijven voorlopig nog wel even samenwerken want Zeefdruk Westland gaat tot 2027 door als kledingsponsor.

Zeefdruk Westland blijft daarmee een belangrijke partner voor Achilles. Als kledingsponsor is Zeefdruk Westland onze vaste leverancier van alle wedstrijdkleding van Achilles. Vorig jaar hebben de wedstrijdshirts van Patrick plaats gemaakt voor die van Erima. Daarmee is nu echt alle wedstrijdkleding van hetzelfde merk. We zien dat nog niet iedereen in het nieuwe wedstrijdshirt speelt, we hopen natuurlijk dat alle teams straks in het nieuwe wedstrijdshirt spelen.

In ‘onze’ webshop kunnen jullie wedstrijdshirts, trainingspakken, rokjes, broekjes, sporttassen en natuurlijk Menno’s welbekende Achilles supportersjasje kopen.

Hoewel Zeefdruk Westland niet meer de hoofdsponsor is blijft het bekende logo nog even zichtbaar bij de selectie. De wedstrijdtassen en inschietshirts van Zeefdruk Westland worden nog tot het einde van het seizoen gebruikt.

De sponsorcommissie is erg blij dat Menno nog altijd als sponsor betrokken is bij Achilles. Bij deze willen wij jou nogmaals hartelijk bedanken voor je hulp de afgelopen maanden!

De sponsorcommissie,

Damien, Erwin, Paul en Rinus

Datum 26-04-2024 10:00
Tags