WAPC Kamp 2024: de Ommenlympische Spelen

Over een aantal weken begint de zomervakantie... En dus komt ook het WAPC-Kamp bijzónder dichtbij! De kampleiders zijn dan ook druk-druk-druk met alle voorbereidingen. Na de themabekendmaking, werden vrijdag 7 juni ook de leiders en teamselecties bekend gemaakt via een livestream op Facebook en Insta. In welk team zit jij?! Livestream gemist en weet je nog niet in welk team je zit? (Ouders van) Kampgangers kunnen zichzelf aanmelden voor de Achilles WAPC-Kamp 2024 Facebookgroep en daar alsnóg de selecties bekijken. Via Lees verder delen we de link. Vergeet zaterdag niet je Ommenlympische paspoort & busticket op te halen op het veld!

WAPC Kamp 2024: de leiders en teamselecties zijn bekend!

Over een aantal weken begint de zomervakantie... En dus komt ook het WAPC-Kamp bijzónder dichtbij! De kampleiders zijn dan ook druk-druk-druk met alle voorbereidingen. Na de themabekendmaking, werden vrijdag 7 juni ook de leiders en teamselecties bekend gemaakt via een livestream op Facebook en Insta. In welk team zit jij?! Livestream gemist en weet je nog niet in welk team je zit? (Ouders van) kampgangers kunnen zichzelf aanmelden voor de Achilles WAPC-Kamp 2024 Facebookgroep en daar alsnóg de selecties bekijken. Hieronder delen we de link. Vergeet zaterdag niet je Ommenlympische paspoort & busticket op te halen op het veld!

  • Duitsland: Mandy & Simon
  • Suriname: Cino & Jamie
  • België: Joel & Romy
  • Italie: Quincy, Audrey & Sterre
  • Frankrijk: Mark & Nikki
  • USA: Noa, Mieke & Fay
  • Mexico: Koos, Marieke & Silja
  • Kokkies: Fred, Bas, Rinse & Chris
  • Mutti's: Nicole & Claudia
  • Staf: Ilan, Sander, Julia & Desiree

Alle leden van de teamselecties delen we alleen via de besloten Facebookgroep, ouders van kampgangers kunnen lid worden via deze link:

Besloten Facebookgroep: Achilles WAPC-Kamp 2024 Ommen

(!) Werkt de link naar de Facebookgroep niet? Mail ons even je mailadres via kamp@hkvachilles.nl, dan nodigen we je handmatig uit!
 

WAPC Kamp 2024 - Sponsorlijst: doneer voor een nóg geweldiger kamp!

Beste Achillianen en ouders, opa's, oma's, vrienden, ooms, tantes van onze op kamp vertrekkende Ommenlympische sporters. Zaterdag 13 juli vertrekken 120 Achillianen naar Ommen voor de Ommenlympische Spelen 2024. Om het kamp nóg fantastischer te maken, openen we ook dit jaar weer de sponsorlijst. Iedere sponsorbijdrage is van harte welkom en komt ten goede aan het kamp. Denk aan bij mooi weer lekker naar het zwembad, een extra lekker toetje of het aanschaffen van nieuw materiaal zodat onze kampgangers zich nooit zullen vervelen.

Bekijk hier alle informatie over de sponsorlijst.

 

 WAPC Kamp 2024: het thema is....

 

WAPC Kamp 2024: lever voor zaterdag 1 juni jouw foto in!

Kampgangers opgelet! Het is nog maar 7 weken (!) tot kamp en de kampleiders zijn druk met alle voorbereidingen bezig. Binnenkort maken we het thema, de leiding en de corveeploegen bekend! Maar.. Daarvoor nu alvast een dringend verzoek aan jullie! We hebben namelijk voor 1 juni van alle kampgangers een (leuke, grappige, gezellige, blije) pas-/portretfoto nodig. Maak een leuke foto en liever aan bij Audrey door de foto te appen naar 06 - 41 96 94 90. Tot snel!

 

WAPC Kamp 2024: is VOL!

De kampleiding is al druk bezig met de voorbereidingen voor de leukste week van het jaar: het WAPC Kamp! Het kamp is dit keer van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag (!) 19 juli 2024. Klik op ‘Lees verder’ voor alle informatie tot nu toe. [Update: kamp is vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk!]

WAPC Kamp 2024
Het WAPC Kamp 2024 is van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag (!) 19 juli. We gaan dit jaar naar Ommen, waar we zullen logeren in de Arendshorst. De kosten zullen 195 euro bedragen.

Aanmelden?
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk!

Vragen?
Heb je nog een vraag over het kamp? Wil je iets weten of heb je nog ideeën? Schroom niet om contact op te nemen, dat kan via kamp@hkvachilles.nl.

Hopelijk hebben jullie er weer net zoveel zin in als wij!

Namens alle kampleiding,
Sander Suurd,
Desiree de Bruin &

Julia Baak

Datum 15-06-2024 09:30
Tags