Hoofdartikelzaken: van korfbalzaken tot aanverwante zaken

Hoofdartikel.PNG hoofdartikel

Ook dit seizoen werden we weer getrakteerd op leesvoer dat ons aan het denken zette, in actie deed komen, een lach op het gezicht bracht en zelfs een traantje liet wegpinken.

Diverse schrijvers waren actief om het wekelijkse hoofdartikel te verzorgen. Veel dank aan Dionne, Tom, Desiree, Peter Z., Peter F., Hans, Leon, Mandy, Steven, Rinus, Erwin van V., Bo, Frits, Mariska, Vincent en Linda. Bedankt voor jullie tijd, inzet en inspiratie!

Dit jaar behandelden de artikelen naast korfbalzaken ook andere sporten, zoals Wimbledon en wielrennen. We lazen over boekpromoties, baby-aankondigingen en het belang van archiveren. Er was een artikel door een lid met een lidmaatschap van zestig jaar, voorafgegaan door een stuk over onze jongste aanwinsten bij de kangoeroes. Vrijheid, Voedselbank, dichters en derby’s en nog veel meer kwamen aan bod. Heel bijzonder waren de inzichten van Frank Velthuizen over waarom het zo belangrijk is dat we War Child op ons shirt hebben staan. Het slotwoord is volgende week nog aan de voorzitter.

Heb je een idee voor een artikel en lijkt het je leuk om eens iets aan te leveren, aarzel dan niet! Laat het weten aan Erwin (erwindel@hotmail.com / 0628386734). Ken je iemand die leuk schrijft, maar te verlegen is om dat te delen, dan mag je die ook aan mij verlinken.

Groeten,
Erwin

 

Datum 25-06-2024 11:00
Tags