We kunnen pinnen!

Eindelijk, daar istie dan.. de pinautomaat in onze kantine is geïnstalleerd en de eerste transacties zijn al gedaan. Fijn en gemakkelijk voor onze leden en bezoekers. Maar een bepaalde noodzaak ligt er ook aan ten grondslag. Minder “cashflow” in de kantine is vanwege voor de hand liggende redenen gewenst.

De pinautomaat in onze kantine is voorzien van NFC-technologie. Dat wil zeggen dat mensen met een “nieuwe” pinpas zonder pincode kunnen betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van 25 euro, boven de 25 euro moet alsnog de pincode ingevoerd worden. Heel makkelijk dus, voor het afrekenen van kleine bedragen. Toch heeft het gebruik van onze Clubkaart nog steeds de voorkeur. Zeker bij kleine bedragen zijn de bijkomende kosten bij het pinnen in verhouding hoger. Deze kosten zijn niet van toepassing bij de Clubkaart.

Het voorstel vanuit het bestuur is om de tweede helft van het veldseizoen te gebruiken als wen-periode. Cash zal nog wel geaccepteerd worden, maar zeker aan senioren zal vriendelijk verzocht worden gebruik te maken van de Clubkaart of de pin. Vanaf het nieuwe seizoen zal cash alleen geaccepteerd worden door bezoekers van buitenaf en kinderen.

Heb je vragen over bovenstaande? Schroom niet om iemand uit het bestuur even aan te schieten op het veld, of mail voor vragen naar bart.kasten@hkvachilles.nl.

Namens het bestuur,

Bart Kasten

Datum 06-03-2016 13:18