Nog een KNKV-scheidsrechter: Fabian van Hagen

Even aan de aandacht ontsnapt, maar net als Jeroen, heeft Fabian van Hagen afgelopen zaterdag het diploma KNKVscheidsrechter gehaald. Zo is 5 maart 2016 een historische dag geworden voor Achilles. Niet alleen promoveert de A1 voor het eerst sinds de jaren negentig naar de hoofdklasse, en plaatst de C1 zich voor het NK, maar slagen maar liefst twee leden voor het examen KNKVscheidsrechter. Een unicum in de clubhistorie.

knkv-scheidsrechter.jpg

Terug naar Fabian, wie kent hem niet. Als er iets te doen is op Achilles, is Fabian van de partij. Dat is al zo vanaf het moment, dat hij als klein hummeltje bij de welpen op Achilles kwam. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een echte gangmaker, altijd in voor een grap of een grol. Naast de grappenmaker, die hij is, neemt Fabian ook verantwoordelijkheid voor de club. Zo geeft hij al jaren training aan verschillende jeugdteams.

Vanuit zijn hart voor de club heeft hij vanaf 2013 enthousiast deelgenomen aan de scheidsrechteropleiding. Al snel werd duidelijk, dat Fabian meer in zijn mars heeft dan het fluiten van breedtesport. Fabian wil wel wat meer uitdaging en heeft zich aangemeld voor de module KNKV-scheidsrechter. En met succes met het behalen van zijn diploma. Namens Achilles van harte gefeliciteerd!

Met vriendelijke groet,

De werkgroep scheidsrechters

Zie ook:

Datum 07-03-2016 23:25
Tags