Shirts Haagse Leeuwen on tour besteld en gesponsord!

De voorbereidingen op het NK volgende week zaterdag zijn nog in volle gang maar één ding is al zeker, de shirts zijn besteld! En nog leuker: Opmeer Drukkerij bv neemt het volledige bedrag van de supportersshirts voor haar rekening! Als dank zullen de shirts op de rechterborst het logo van Opmeer Drukkerij bv bevatten.

haagse%20leeuwen%20on%20tour.pngEen groot dankwoord gaat uit naar de Haagse drukkerij! Wat betekent dit nu voor iedereen die een shirt heeft besteld? Degenen die al betaald hebben krijgen maandag aanstaande het geld teruggestort en degenen die nog niet betaald hebben hoeven dat ook niet meer te doen. Het NK is namelijk al duur genoeg!

Wanneer kan ik mijn shirt afhalen?

Volgens de planning heb ik de shirts woensdag binnen. Woensdag 17 maart en vrijdag 19 maart ben ik in de kantine te vinden tussen 19:30 en 21:00. Ben je niet beschikbaar? De overgebleven shirts neem ik zaterdag 19 maart mee in de bus naar het NK. Ben je er ook dan niet? Stuur mij gerust een mailtje naar ilanverboom@gmail.com en dan kijken we hoe we het gaan regelen.

Er zijn in totaal 78 shirts besteld waar andere clubs jaloers op mogen zijn, want een hele grote groep supporters in dezelfde shirts, wie wil dat nou niet? Het meegereisde publiek zal de PKC-hal weer omtoveren in de hel van Achilles, waar alleen onze C1 er met de prijs vandoor mag gaan. Laten we er met zijn allen een onvergetelijk NK van maken!

Ilan Verboom

Datum 11-03-2016 16:47
Tags