Het NK door de ogen van de NK werkgroep!

Een NK meemaken is iets heel bijzonders. Tijdens het zaalseizoen werd hier vaak over nagedacht maar echt uitgesproken werd het niet. Tot aan de laatste 3 weken van de zaalcompetitie. Toen ging het er toch echt naar uitzien dat de C1 het ging halen. Vanaf dat moment, toen de punten tegen Die Haghe binnengehaald waren, werd er met gepaste voorzichtigheid nagedacht over de organisatie van de dag daaromheen. En daar komt dan best wel wat bij kijken. We begonnen met een clubje van drie: Renske, Malou en ik. Als snel werden we wat groter en kwamen Angelique, Tanja en Puck ons helpen. We kregen het draaiboek van de voorgaande jaren en Nicole de Groot wilde ons ook wel ondersteunen.

Er ontstonden verschillende ideëen over deze dag en de invulling daarvan. Er werd gesproken over eten na het NK en Dave was zo enthousiast dat hij dat wel wilde doen. Verder kregen we hulp van Vakkie A voor de supportersactiviteiten. Echt super allemaal! De coaches hielden zich vooral bezig met de sportieve prestatie, want die staat toch bovenaan, maar we wilden er ook voor iedereen een bijzondere dag van maken. En de dag na het NK kan ik, denk ik, wel zeggen dat dat gelukt is.

Zaterdagavond hebben Wout en Dennis de organisatie bedankt. Dit was in een gezellige volle kantine, na het nuttigen van een overheerlijke avondmaaltijd gemaakt door onze Dave. Ook de kinderen werden nog even in het zonnetje gezet. De bossen bloemen en rozen, gesponsord door Jodi’s Giftshop in Houtwijk, en de heerlijke flessen wijn werden met veel plezier ontvangen door alle betrokkenen.

De maandag voor het NK hebben we met alle betrokkenen bij elkaar gezeten om de vrijdag en de zaterdag nog even door te nemen. En dan zie je pas hoeveel mensen er met heel veel enthousiasme meewerken aan het organiseren van zo’n dag. Dat was echt top!

Daarnaast hebben we genoten van de vele reacties, zoals ‘we zijn nu al trots op jullie’ en ‘maak er een leuke dag van’, van sponsoren en ouders, die dit al een keer meegemaakt hebben. Dus nogmaals alle supporters en individuele sponsoren, Wijnhandel J.P. Alsem, BBL Rent, Drukkerij Opmeer B.V., Jodi’s Giftshop en iedereen die geholpen heeft, bedankt voor deze mooie dag!

Namens de werkgroep NK 19 maart 2016

Groetjes,

Astrid

Datum 21-03-2016 18:31
Tags