Sponsorevent: Achilles bruist van de ideeën

Op vrijdag 1 april vindt er in de Vlonder een sponsorevenement plaats. Een mooi moment om de trouwe donateurs en sponsors te bedanken en hen te laten zien waar Achilles voor staat. (Let op: in verband met dit evement is de kantine vanaf 18.30 u gesloten)

De avond staat in het teken van kennismaken, verbinden en informeren. Uiteraard zullen de sportieve prestaties vermeld worden, evenals de ambities voor de topsport, de nieuwbouw en Stichting Semmy. Buiten dat er voldoende ruimte is om elkaar beter te leren kennen zal er ook een veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst 50/50 verdeeld zal worden tussen Stichting Semmy en Achilles. Naast deze veiling houden we ook een wijnproeverij, geheel verzorgd door Alsem!


Een aantal jeugdleden steekt die avond de handjes uit de mouwen: in hun sponsorshirts uiteraard zodat de sponsoren het effect van shirtreclame direct kunnen zien. Naast het bestuur is de PR-commissie en de selectie aanwezig: een mooie afvaardiging van onze club!


Let op: in verband met dit evement is de kantine vanaf 18.30 u gesloten. Trainers willen jullie hier rekening mee houden? Voor de trainende kinderen is de linker kleedkamer geopend. Daar kunnen zij na de training hun dorst lessen

Datum 26-03-2016 16:57
Tags