We gaan beginnen …. is iedereen binnen?

We wilden schrijven “kantinediensten”, maar dan was iedereen nu al afgehaakt :-) Sinds een aantal jaren hebben wij de “kantinediensten nieuwe stijl” en wij (KC) zijn supertevreden. Na een korte evaluatie met onze voorzitter hebben wij dan ook besloten verder te gaan op de ingestoken weg.Vanaf deze week worden dus weer ouders en spelers opgesteld voor of na de wedstrijd van hun kind of hun eigen wedstrijd.

Omdat er waarschijnlijk weer regelmatig wedstrijden verplaatst gaan worden en wij bij het opstellen van ons schema met alles en iedereen rekening proberen te houden, hebben wij ervoor gekozen wekelijks een schema v.w.b. de zaterdag en zondag te maken.

Dit is voor de ouders en spelers wellicht een beetje onhandig, maar ga er gemakshalve maar vanuit dat als jouw kind of jijzelf thuis speelt jullie (ouders/spelers van het desbetreffende team) altijd opgesteld staan om voor of na de wedstrijd een kantinedienstje te draaien. Spreek met de andere ouders/spelers af wie wanneer staat. Zo hoef je gedurende het seizoen maar een paar keer te staan en voorkom je dat altijd dezelfde ouders/spelers staan.

Tot slot willen wij even een nieuwe held in het zonnetje zetten. Ruud Verboom (yep, vader van Kjeld, Alana en Ilan) staat niet alleen op vrijdagavond, maar nu ook op dinsdagavond kantinedienst. Grote klasse!

Mochten er mensen zijn die ook een vaste avond in de week (we hebben de maandag- en donderdagavond nog in de aanbieding) de scepter willen zwaaien over de kantine, dan horen we dat graag (dionne@vrouwepomona.nl of 06-12868619).

De huidige oplossing v.w.b. de trainingsavonden (ouders van de trainende jeugdleden en trainende spelers) heeft ook niet onze voorkeur, maar op dit moment is er helaas geen andere mogelijkheid.

Mocht je een vraagje hebben over de doordeweekse kantinediensten, stuur dan s.v.p. een mailtje naar dionne@vrouwepomona.nl.

De KC

  • De kantinediensten vind je op de homepage van onze site en onder 'kantine'
Datum 30-03-2016 00:05
Tags