Het was geen grap……

AchillesBruist.jpg hoofdartikel

Vrijdag 1 april vond een bijzonder evenement plaats; Achilles bruist! Een avond waar wij sponsors en trouwe donateurs bedankten en hebben laten zien dat Achilles bruist. De avond stond in het teken van kennismaken, informeren en verbinden.

hoofdartikel.JPGHet bestuur, de selectie, de KC met hulp van een delegatie van de jeugdteams onder leiding van de commissie PR en sponsoring, ontvingen een grote groep vertrouwde maar ook nieuwe sponsors . Tot onze spijt waren er slechts een aantal donateurs aanwezig. We hadden graag deze groep in het zonnetje willen zetten en zijn dan ook benieuwd waarom men zich niet heeft aangemeld. Was het een avond waarop u al andere plannen/verplichtingen had, wist u niet wat u op een dergelijke avond kon verwachten of steunt u Achilles liever in stilte? We zouden dit graag van u horen en hopen u op een volgende bijeenkomst te mogen verwelkomen.


De kantine was vol gezelligheid, in totaal waren er 65 personen. Het ambitieuze bestuur heeft ons allen meegenomen in de historie, huidige wapenfeiten en ideeën voor de toekomst. Uiteraard hebben we ook ons filmpje “HKV Achilles; meer dan een club” laten zien . Er was alle reden om te proosten met een heerlijke cava, één van de wijnen die Alsem ons aanbod om te proeven.


Een breed assortiment van producten en diensten zijn ons aangeboden door sponsors en betrokken buurt winkeliers voor een echte veiling. Het was voor Ab Waasdorp, onze speaker, de eerste keer als veilingmeester maar hij deed dit met verve. De royale en verrassende opbrengst was niet alleen voor onze club, maar ook voor Stichting Semmy. We konden de familie Rog na afloop dan ook het gigantische bedrag van € 1.000 voor Stichting Semmy aanbieden.


We kijken terug op een geanimeerde en geslaagde avond.

Datum 05-04-2016 17:01
Tags