Een hele mooie dag!

21toernooi-21-competitie-2016.jpg hoofdartikel

Daar sta je dan, in de finale van de 21-competitie. Voor de eerste keer in de historie van de Peter Zoutendijk sr. trofee werden er aan het einde van de competitie twee namen op de beker bijgeschreven. Het dubbel-schieten was een groot succes en wat mij betreft voor herhaling vatbaar. En nee.. Niet alleen omdat ik na al die jaren op deze manier eindelijk wél eens de eindstrijd behaalde, want ik heb er ook best een paar in gegooid hoor!

hoofdartikel.JPGDe organisatie van het toernooi was in handen van Sten Verleg en Chris Weerman. Onder bezielende leiding van deze twee Hemelvaart-helden werd de zonovergoten dag op mooie wijze afgesloten met traditioneel de finales van de verschillende leeftijdscategorieën. Eerder op de middag werd ook het tennistoernooi afgesloten met de prijsuitreiking. Dit toernooi, waar ik persoonlijk zelf helaas weinig van heb kunnen zien, werd door de fanatieke Lizette Peskens georganiseerd. Veel lachende gezichten en hijgende bekkies kwamen van het kunstgras af. Het weer was perfect en de sfeer op het veld was als vanouds.
En potverdikkie, wat was het leuk om bijvoorbeeld Wouter Fellendans weer even een flinke knuffel te kunnen geven. Een traditionele dag als Hemelvaartsdag op Achilles is dus blijkbaar ook een dag die aangegrepen wordt door menig oud-Achilliaan om ons veld weer eens aan te doen. In het geval van Wouter samen met zijn schattige dochter. Altijd welkom!

Een sfeertje om te koesteren op ons mooie veld dus. Toch dreigde de sfeer even om te slaan toen bleek dat niet de gedoodverfde winnaars op de beker bijgeschreven konden worden. De teleurstelling bij het publiek was groot toen bleek dat Frank Baars en Robér Pronk als winnaars uit de bus kwamen. Maar goed, al met al was het dus gewoon weer een prachtige dag aan het Pomonaplein.

Volgend jaar wéér, dat dubbel-schieten. Volgend jaar wéér dat mooie tennistoernooi. Volgend jaar wéér dat mooie zonnetje.
En volgend jaar wéér dat sfeertje...

Tot dan!

Groeten,
Bart

Datum 10-05-2016 17:18
Tags