De Dubbel

korf en bal.jpg hoofdartikel

Het seizoen nadert zijn einde. En we hebben al heel wat moois te vieren gehad. Maar boven alles uit natuurlijk de dubbel die ons herrezen vlaggenschip wist te behalen. Afgelopen zaterdag, veel later dan het feitelijk behalen van deze mijlpaal, zijn de selectieleden dan ook in de bloemetjes gezet en is er bescheiden feest gevierd door de kampioenen.

hoofdartikel.JPGAchilles speelt nu weer op aanvaardbaar(!)niveau. In de zaal de schitterende promotie naar de Overgangsklasse en nu naar de eerste klasse met het veld.
Als we dan ook zien wat er aan talent aankomt en de ruimte die de huidige selectie qua ontwikkeling nog heeft, moeten we wel optimistisch zijn over de middellange termijn.
Na ruim tien jaar tobben in de middelmaat zijn we nu definitief de weg in geslagen naar de subtop.

Als het aan het bestuur ligt blijft het daar niet bij, maar is er ook het besef dat daarvoor nog meer moet gebeuren dan we nu allemaal al doen. Het komend jaar gaan we langzaam maar zeker werken met een echte topsportcommissie, gaat onze bouwval op de schop. Grote veranderingen die echter wel naar een nog mooier en hoger Achilles moeten leiden.
Maar voor nu ben ik al heel trots op wat we het afgelopen jaar alleen al bereikt hebben, hulde daarvoor aan alle leden en meehelpende Achilles fans.

Dank!
Wout Broers

Datum 24-05-2016 16:00
Tags