Ouder-kind toernooi

Na het grote succes van vorig jaar zal er ook deze keer aan het einde van het seizoen een ouder-kindtoernooi plaatsvinden. Deze dag is gepland op zaterdag 13 juni vanaf circa 10 uur.

De precieze opzet van de dag volgt later, maar in ieder geval wordt het weer een toernooi waarbij het plezier voorop staat. Net als vorig jaar is inschrijving voor alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers/ooms/tantes etcetera vrij. Ook wanneer je je alleen wil opgeven, zonder bijbehorende volwassen partner is dat geen probleem, we vinden wel een plekje voor je. Al zou je natuurlijk ook gewoon stiekumpjes een speler uit onze seniorenteams kunnen vragen als dat toch toevalllig je trainer is….hint hint…..

  • Aanmelding kan vanaf nu door een berichtje te sturen naar: willem1603@ziggo.nl

Aangezien het een dag moet worden waarbij iedereen zo aktief en plezierig mogelijk moet kunnen deelnemen gaan we net als vorig jaar weer een beroep doen op de ouders om beurtsgewijs de kantinediensten te verzorgen tijdens het toernooi, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de eigen wedstrijden. Vorig jaar waren er bijna 100 aanmeldingen, dus daar moeten we deze keer toch overheen kunnen?

Datum 21-04-2015 22:00