Het eerste hoofdartikel van 2016 – 2017, daar zijn we weer!

1_-_Weidevogels_1_v_0016.JPG hoofdartikel

Daar zijn we weer! Na een vakantie van een paar weken ligt de eerste (magere) Leeuwenkrabbels weer voor uw neus. We gaan met z'n allen een mooi seizoen tegemoet, met hopelijk weer veel mooie prestaties van de verschillende selecties en breedtesportteams. Prestaties op sportief vlak komen er sowieso wel, daar ben ik van overtuigd. Maar ook de vele activiteiten georganiseerd door die talloze vrijwilligers staan weer op het programma.

Afgelopen jaar hebben we met Achilles en Ready de samensmelting met vlag en wimpel doorstaan. Zonder al te veel problemen voegden beide clubs zich samen en gingen dus samen verder als een vereniging. In zo'n eerste jaar is het wellicht nog wat aftasten en wat kennismaken met elkaar. Maar daar is vanaf dit jaar toch geen sprake meer van. Na afgelopen seizoen hebben we alles al een keer meegemaakt met elkaar. Een lach en een traan. Een kampioenschap hier en daar en een feestje hier en daar. We weten nu wel wat we aan elkaar hebben en wat we van elkaar mogen verwachten. En dat bied op vele fronten weer mooie perspectieven voor de nabije en verre toekomst...

Op naar het nieuwe seizoen. Komend weekend zijn weer de verschillende toernooien en gaat de selectie zelfs de grens over om te laten zien wat Achilles in huis heeft. Ik heb er zin in!

Tot over twee weken..

Groeten,

Bart

Datum 11-08-2016 19:42
Tags