Kantineprijzen nieuwe seizoen

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn wij genoodzaakt de kantineprijzen te verhogen. Deze verhoging is het gevolg van onder andere inflatie en gestegen inkoopprijzen over de afgelopen periode. Belangrijker dan dat, is dat wij als vereniging per 1 januari een BTW plicht hebben. Dit heeft als gevolg dat wij er helaas niet aan ontkomen de prijzen te verhogen. Echter, in overleg met de KC, hebben we ook nagedacht hoe we dit voor de leden kunnen verzachten.

Om de verhoging van de kantineprijzen grotendeels op te vangen zal een korting van 7% gegeven worden, als er betaald wordt met de Achilles Clubkaart. Deze clubkaart is hét betaalmiddel waarmee in de kantine cashless kan worden betaald.

In de praktijk betekent dit het volgende: als er met de clubkaart wordt betaald, dan stijgen de prijzen niet of nauwelijks. Betalingen die met pin of cash worden gedaan krijgen géén korting. Degenen die nog geen clubkaart hebben, kunnen er een kopen à €5 bij de Kantine Commissie.

Hiermee hopen wij het cash geld in de kantine tot een minimum terug te kunnen brengen waardoor eventuele risico’s worden voorkomen.

Wij denken met bovenstaande een goede oplossing te hebben geboden voor de leden.

Het bestuur

 

Datum 04-09-2016 12:57
Tags