Giga Kangoeroedag bij HKV Achilles

Op dinsdag 21 april wordt er door Achilles een GIGA Kangoeroedag op het veld georganiseerd. Voor deze sportieve dag zijn de kleutergroepen van de basisscholen De Oase, De Koos Meindertsschool en De Vliermeent uitgenodigd. De verwachting is dat ongeveer 400 kinderen een leerzame, maar vooral gezellige sportieve dag gaan beleven. Plezier maken en lekker buiten zijn, is het belangrijkste doel van deze dag.

Onze jeugdsportcoördinator Malou Abbas gaat voor de kinderen een groots spellencircuit uitzetten. Uiteraard worden er een paar korfbalspellen gespeeld, maar er zijn ook zeker hele leuke andere spellen. De studenten van de opleiding Sport en Bewegen uit Delft begeleiden de groepjes tijdens het spellencircuit, zodat de leerkrachten hun handen vrij hebben en bij de leerlingen kunnen kijken. De dag bestaat uit een ochtend en- een middagdeel. Het festijn begint om 09:00u en zal rond 15:15u afgelopen zijn. Als afsluiting krijgen alle kinderen een aandenken mee, waaronder een strippenkaart om 4x mee te komen trainen met de kangoeroes van Achilles op zaterdagochtend (25/4, 2/5, 9/5 en 16/5).

De Ledenwervingscommissie en een heleboel andere vrijwilligers van Achilles zorgen er voor dat het de kinderen, leerkrachten en begeleiders aan niets ontbreekt. Uiteraard lukt dit niet zonder onze trouwe sponsors: J.P Alsem, Eurowest, Fonds TC&H en Albert Heijn De Savornin Lohmanplein.

Verder wordt er ook aan de ouders, opa, oma’s en andere supporters gedacht. De kantine is geopend voor een drankje en/of een kleine versnapering. Gedurende de dag worden er foto’s gemaakt, die op de website geplaatst zullen worden.

poster-GGK2015.jpg

 

Datum 30-03-2015 23:46