Brein achter Antilopen-uitslagendienst AD Clubheld? Stem!

Ronald Abbring is het brein achter de Antilopen-uitslagendienst. Deze dienst zorgt ervoor dat je op onze website onder 'competitie' direct een up to date overzicht hebt van de opstellingen, de standen, de uitslagen en het schema van de scheidsrechters en onder Kantine een mooi overzicht van de kantinediensten. KC Antilopen heeft Ronald genomineerd voor de AD Clubheld verkiezing. Hij verdient ook onze stemmen, vinden wij als website beheerders.

Antilopen%20Ronald%20Abbring%20AD%20Clubheld%20verkiezing.jpgHet bestuur van KC Antilopen ligt toe: "We hopen op deze manier voldoende stemmen binnen te halen om Ronald op een landelijk voetstuk te kunne tillen. Uiteraard zal een uitverkiezing van Ronald ook voor de deelnemende verenigingen een positief gevolg hebben, omdat we bij een financiële prijs Ronald in staat willen stellen om het Korfbal Competitie Overzicht nog verder te verbeteren en uit te breiden."

De directe link om te stemmen op Ronald is: http://www.adclubheld.nl/selecteer/dv/ronald28

Je kunt stemmen tot en met 26 april 2015. Als dank voor je stem kun je kiezen om 6x gratis het AD thuis te ontvangen, maar je kan ook alleen je stem uitbrengen.

Datum 19-04-2015 21:53