Let op je fiets

Langzaam maar zeker maken we ons als vereniging op voor het zaalseizoen. De zalen waarin getraind zal worden zijn inmiddels bekend. Evenals vorige jaren zal er ook weer getraind worden door diverse ploegen in de Transvaal hal in de Majubastraat. Tot vorig jaar konden de kinderen hun fietsen in de fietsenstalling bij de beheerder stallen.

Dat die fietsenstalling daar was had een goede reden. Fietsen die buiten stonden konden rekenen op bijzondere aandacht; soms trof je je fiets kapot aan na een training, weer een andere keer was er op gespuugd en als je echt pech had dan was je fiets "gewoon" gestolen. Dit speelt al meerdere jaren en de inpandige fietsenstalling was een goede oplossing. Tot onze stomme verbazing is er nu geen inpandige fietsenstalling meer en moet ieder zijn/haar fiets buiten parkeren. Een gesprek met de beheerder van de Transvaal hal leert dat er wel een camera is geplaatst maar dit lijkt meer schijnveiligheid dan dat het daadwerkelijk iets oplost.

Zorg er voor dat iedereen zijn/haar fiets vastzet aan andere fietsen, een fiets-nietje of een paal om te voorkomen dat de fiets spontaan verdwijnt. Triest maar waar en een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Achilles heeft een en ander al aangekaart bij de gemeente maar we zien ons als vereniging voor een voldongen feit staan. Duimen dat we in het volgend seizoen geen gebruik meer hoeven te maken van deze onprettige accommodatie.

Datum 07-11-2016 23:28
Tags