21 competitie 2015

Donderdag 14 mei (op Hemelvaartsdag) is weer de jaarlijkse 21 competitie voor ieder lid van HKV Achilles. Voor diegene die nog nooit meegedaan hebben, de dag begint rond de klok van 9.00. Met in elke categorie 3 voorrondes. Er zijn 5 categorieën kangoeroes & F, E & D, B & C en de A / senioren en als laatste de recreanten. Per rondes wordt er 10 minuten gespeeld en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk scoort in deze rondes. Opgeven kan nog tot Woensdagavond in de kantine of per mail chrisli@casema.nl

De palen staan 2x de lengte van de paal uit elkaar en je mag alleen vanaf de paal schieten, dus geen doorlopen. Na de voorrondes begint de knock out fase die eindigt met de diverse finales die een voor een worden gespeeld voor de kantine zodat iedereen deze kan volgen.

Aan het eind van de dag organiseert de KC een BBQ, opgeven kan tijdens de 21 Competitie zelf. De kosten voor de BBQ bedragen voor de Senioren 7,50 euro ( 3 stokjes Sate, Hamburger/Speklapje, Salade en Stokbrood ) en de Jeugd betaalt hiervoor 5 euro ( jeugd is tot en met de A). Tevens heeft de KC de moeite genomen om voor deze dag ook mensen op te stellen voor kantinediensten echter weten zij niet wanneer iedereen speelt dus kan het voorkomen dat je moet schieten en tegelijk kantinedienst hebt.

In dat geval probeer iemand voor die 10 minuten te regelen maar draai wel gewoon de rest van de tijd. Het opgeven voor de 21 competitie is simpel en kost niks, in de kantine hangt een lijst waarop je je naam en het team waar je inzit op kan schrijven. En voor de mensen die niet zo vaak op het veld komen, maar toch mee willen doen mag het ook via chrisli@casema.nl . Opgeven kan nog tot Woensdagavond in de kantine of per mail. Dus nogmaals Donderdag 14 mei om 9.00 op het veld aanwezig zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

En dan nog een vraag aan de winnaars van vorig jaar: willen jullie de bekers in de kantine zetten?

Tot Donderdag 14 mei op het veld (ook al doe je niet mee)

 

De A.C & C.R

De winnaars van 2014:

normal_21-competitie_0023.JPG

Datum 11-05-2015 12:10
Tags