Ton van der Laaken hoofdtrainer Achilles

Per ingang van het volgende seizoen zal Ton van der Laaken als hoofdtrainer aan de slag gaan bij HKV Achilles. Van der Laaken, lid van verdienste en dus een goede bekende van de vereniging, heeft een schat aan ervaring in het topkorfbal. Als coach en als scheidsrechter acteerde hij op het hoogste niveau. We zijn dan ook trots dat deze ras-Achilliaan weer op het oude nest terugkeert. Onder zijn leiding hoopt Achilles de opwaartse lijn richting topkorfbal, die onder de huidige hoofdtrainer Robèr Pronk al resulteerde in promotie naar de Overgangsklasse, verder door te zetten.

Ook vernieuwing op Achilles 2
Als eindverantwoordelijke voor de selectie zal hij gaan samenwerken met een nieuw trainersduo op Achilles 2: Martin Vrolijk en Rob van Ee . Beiden brengen, met hun verleden bij respectievelijk KVS en HKV/Ons Eibernest, ervaring in het topkorfbal en zijn al langer betrokken bij de jeugdopleiding en ambities van Achilles.

Begeleidingsteam
De volgende stap in deze ambities zal door de staf samen met een nieuw te vormen begeleidingsteam gemaakt gaan worden. Op de achtergrond werken wij aan de verdere invulling van dit team. We zijn blij te kunnen melden dat Marieke van Maldegem de rol van teambegeleidster zal gaan vervullen.

We verwelkomen Ton, Martin, Rob en Marieke als frisse, nieuwe gezichten bij de selectie en wensen hen alvast veel succes in hun nieuwe rol.

Dank huidige staf
Met de aanstelling van de nieuwe staf, is dit ook het moment om Robèr Pronk en Frank Baars te bedanken voor de grote bijdrage die zij hebben geleverd aan de successen van Achilles 1 en 2 en de opwaartse lijn die wij als vereniging hebben ingezet. Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid, inzet en de prettige samenwerking en hopen dat zij nauw betrokken blijven bij de vereniging.

Focus op handhaving en kampioenschap
De voorbereidingen op het aankomende seizoen zullen de komende weken achter de schermen voortgezet worden. Wij houden jullie daarover op de hoogte. Voor Achilles 1 en 2 staat nu vooral succesvolle afronding van het zaalseizoen voorop, wij hopen in de zaal op handhaving voor Achilles 1 en een kampioenschap voor Achilles 2.

Laten we hen als vereniging en supporters met elkaar steunen in deze sportieve uitdaging!

Sportieve groet,

De Topsport Commissie


Het resterende programma van de selectie:

18/2 15.45 uur Achilles 2 - Rust Roest 2
18/2 17.10 uur Achilles 1 - Rust Roest 1
21/2 21.00 uur Achilles 1 - Tilburg 1
11/3 14.20 uur RWA 2 - Achilles 2
11/3 18.45 uur Tilburg 1 - Achilles 1

 

Bron foto: KNKV

Datum 17-02-2017 08:50
Tags