Volgend seizoen meerdere seniorenploegen naar zondag

Via deze weg willen we jullie op de hoogte stellen van het feit dat wij als TC genoodzaakt zijn om volgend seizoen meerdere seniorenploegen op de zondag te laten spelen. Dit om de doodeenvoudige reden dat er onvoldoende plek is om het groeiende aantal ploegen allemaal op de zaterdag te houden. Zoals het er nu voorstaat zullen alle jeugdploegen en de selectie van komend seizoen op de zaterdag blijven spelen en dit is echt het maximaal mogelijke.

Er is voor gekozen de selectie op de zaterdag te houden omdat wij van de selectieleden verwachten dat zij volgend seizoen wat gaan doen voor de jeugd en velen ook één dag in het weekend werken. Gezien het feit dat we volgend seizoen zeer waarschijnlijk 10 seniorenploegen krijgen betekent dit dus dat er 6 ploegen, waaronder het huidige Achilles 3 t/m 6, op de zondag zullen gaan spelen. Wij als TC zien dit als zeer positief, er wordt weer ouderwets gekorfbald op de zondag!

Mocht je volgend seizoen echt niet op de zondag kunnen/willen spelen, dan vragen wij jullie om dit vóór vrijdag 8 mei kenbaar te maken. Je kan dan een mail sturen naar Nicole Brusse via nicolebrusse@ziggo.nl.

Wij moeten zeer binnenkort de ploegen opgeven, dus graag op tijd aangeven! Dank.

Met vriendelijke groet,

De TC

Datum 02-05-2015 12:52
Tags