Aankondiging Jaarlijkse Algemene Vergaderingen 2017

De eerste JAV zal plaatsvinden op vrijdag 9 juni 2017, de 2e JAV op vrijdag 15 september 2017. Tijdens de vorige JAV hebben we nieuwe Statuten en een nieuw Huishoudelijk Reglement. Een van de redenen om deze te wijzigen was de gelijktrekking van het boekjaar van Achilles met het boekjaar van het KNKV. Een andere wens, om als bestuur vaker met de leden in formele vergadering bij elkaar te komen, kon daarmee ook worden geregeld.


Het boekjaar loopt nu van 1 juli tot en met 30 juni. In de twee Algemene Vergaderingen worden nu verschillende zaken geregeld:
• In de eerstvolgende JAV (9 juni 2017) kijken we vooruit naar seizoen (en boekjaar) 2017/2018. Deze AV vindt dus plaats voor aanvang van het boekjaar. In deze JAV zal het bestuur en zullen de commissies voor het seizoen 2017/2018 worden gekozen of benoemd. Tevens zal de begroting worden vastgesteld.

• In de andere JAV (15 september 2017) kijken we terug op het voorbije seizoen 2016/2017. Deze AV vindt dus plaats na afloop van het boekjaar. In deze JAV zullen de jaarverslagen van de commissies worden gepresenteerd. Daarnaast brengt het bestuur zijn jaarverslag uit en legt verantwoording af over het gevoerde beleid, onder overlegging van de balans en de staat van baten en lasten. Tevens brengt de kascommissie verslag uit van haar bevindingen en tenslotte wordt een nieuwe kascommissie benoemd.

In beide Algemene Vergaderingen kunnen ook andere onderwerpen aan de orde komen. Onderwerpen kunnen worden ingebracht door het Bestuur, door een commissie of door een lid. Bovendien worden de Notulen van de vorige Algemene Vergadering goedgekeurd.

Arthur Bolder
Secretaris

Datum 15-04-2017 12:05
Tags