Ouder-kindtoernooi wordt ACHILLES MIX TOERNOOI

Goed nieuws vanuit de organisatie van het ouder-kind toernooi. Het bestuur heeft ons verzocht om na te denken over een iets grotere opzet, waarbij de hele vereniging betrokken wordt.

Een verzoek waaraan we heel graag willen voldoen. Voor wat betreft de kinderen verandert er niet veel, nog altijd kunnen zij zich opgeven met hun ouders. Maar wij willen graag ALLE spelende of niet-spelende leden, donateurs, recreanten en iedereen die zich thuis voelt bij onze mooie vereniging uitnodigen om zich op te geven voor het Achilles MIX toernooi.

Heel nadrukkelijk gaat onze uitnodiging ook naar onze nieuwe leden voor het volgende seizoen, de mensen van Ready! Wij hopen dat jullie je massaal zullen opgeven zodat we op de 13e juni alvast van een voorproefje kunnen genieten voor al het moois dat ons na het samengaan staat te wachten. De jeugdleden die jullie vorig jaar voorgingen hebben inmiddels allemaal hun draai meer dan gevonden, en worden als een zeer welkome en aangename versterking van onze jeugdafdeling gewaardeerd.

Op dit toernooi zullen teams samengesteld worden door de organisatie. Het aantal teams is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers. Ouder en kind spelen bij elkaar in 1 team, maar het idee van familieteams zoals vorig jaar wordt losgelaten. Daar staat dan weer tegenover dat een speler van de F zomaar in een team met een selectiespeler kan komen, hoe stoer is dat!

De aanmelding kan nog altijd via willem1603@ziggo.nl maar er komen ook lijsten in de kantine waarop je kan inschrijven. Aangezien we de teams zo eerlijk mogelijk willen samenstellen kun je inschrijven tot uiterlijk zondag 7 juni.

Omdat de dag volledig in het teken staat van een gezellig familiair samenzijn met een sportief tintje is een passende afsluiting op zijn plaats. Ook dit jaar zal de bbq dus na afloop van het toernooi aangestoken worden.

Samenvattend

  • wat: het Achilles MIX toernooi
  • wanneer: Zaterdag 13 juni vanaf 10.00 uur tot …..
  • inschrijven: bij voorkeur via de lijsten in de kantine, of via willem1603@ziggo.nl 

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, dus aarzel niet!

Datum 30-05-2015 22:00
Tags