Achillianen op NK 1-tegen-1

Ons eigen NK 1-tegen-1 tijdens de Alsem League is natuurlijk iets waar we ontzettend trots op zijn. Winnaars van dat toernooi afgelopen augustus plaatsten zich automatisch voor het NK 1-tegen-1 bij ONDO in ’s Gravenzande. Rick en oud-Achiliaan Joren zijn op die manier wederom geplaatst, maar ook Joel, Mick en vanaf aankomend seizoen Achilliaan Wesco van Weert zijn dit weekend te bewonderen in de 1-tegen-1 Arena. Lees verder hoe zij onze toppers voorstellen… En heel graag tot op ONDO!

Joren van Nieuwenhuijzen
"Joren van Nieuwenhuijzen wordt gezien als een van de grootste talenten van Nederland. Niet voor niets speelde deze junior van Fortuna korfbal al regelmatig in het eerste. Met zijn Hkv Achilles doet hij mee aan het North Sea Tournament bij CKV ONDO (nog één plek vrij, dus schrijf je in), maar op zaterdagavond gaat hij vroeg naar bed!"

Joël Sanches
"Hagenaar van de partij. Van Hkv Achilles is Joël Sanches present."

Rick Pot
"Kleine naam, groot talent. Zo mogen we dit talent van Hkv Achilles wel noemen. Neemt ervaring van vorig jaar mee. Neemt Rick Pot aan het eind van de dag ook z'n broer Jack mee? Of gaat-ie gelijk douchen? In dat geval is het te hopen dat z'n zus Douchka er niet is..."

Mick van Nieuwenhuijzen
"Hkv Achilles doet ook dit jaar met een grote groep mee met het North Sea Tournament. Er zijn overigens nog 2 plekken over, dus schrijf je vooral nog in! Een van hun talenten is Mick van Nieuwenhuijzen. Hij zal luid aangemoedigd worden bij de C."

Datum 02-06-2017 15:21