Heerlijk bordje pasta, mogelijk gemaakt door een tóp vrijwilliger…

Ieder jaar schrijf ik een stuk over hoe belangrijk vrijwilligers zijn binnen een grote vereniging als Achilles. Onze club draait op vrijwilligers, zonder deze vrijwilligers is wedstrijden spelen en trainen onmogelijk. Ook “extra” zaken zoals feestjes die georganiseerd worden of bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende jeugdkamp zijn dingen die onmogelijk zijn zonder onze hardwerkende clubhelden.

hoofdartikel.JPGDit seizoen is onze selectie meer gaan trainen. Op donderdag is er dit jaar een tweede trainingsmoment bijgekomen, met tussen de twee trainingen een maaltijd verzorgd door onze Belinda Arbouw. Vorige week had ik de eer om ook even aan te schuiven voor een lekker bordje pasta en dat had wel echt wat hoor. Los van het feit dat het gewoon hele lekkere pasta was, had het ook nog eens een gezellig sfeertje om rustig een hapje te eten terwijl er af en aan kids de kantine binnen kwamen die klaar waren met trainen. Op dat moment besefte ik wederom dat ik al jaren trots lid ben van de mooiste vereniging van Den Haag. En dat momentje werd dus mede mogelijk gemaakt door Belinda Arbouw, een vrijwilligster met haar zwart-witte hart op de juiste plaats. En daar kunnen we er nooit genoeg van hebben!

Toen ik naar buiten keek, zag ik voor de kantine vaders en moeders lekker een wijntje wegtikken terwijl ze naar hun kids keken. Dat zal ongetwijfeld bij anders clubs ook gebeuren. Maar het is wel leuk om te zien hoe ook op het ouder-front de gezelligheid van zo’n zonnige donderdag-namiddag een reden is om lekker op Achilles samen te komen.
Wel een kleine tip; zet vooral niet je sporttas op tafel in de kantine, daar moet namelijk gegeten worden! Doe je dat wel... dan zegt onze Belinda daar wel wat van, lekker op z’n Haags! ;-)

Tot volgende week!

Bart

Datum 26-09-2017 17:00
Tags