CR Nieuws: CR-samenstelling & Pubquiz

De eerste activiteit heeft reeds plaatsgevonden in de vorm van het openingsfeest. Sindsdien is de CR verdubbeld! Naast Erwin vV en Erwin de L zijn Puck en Niek de commissie komen versterken. Wat kun je in ieder geval verwachten komend jaar: als eerste de inmiddels traditionele pubquiz op 17 november (zie verder hieronder), het darttoernooi komt er weer aan, de eetavond zal in één of andere vorm terugkeren net als de fietsrally. Voor kamp zijn we nu op zoek naar een geschikte datum en locatie. Daarnaast zal er her en der een feestje worden georganiseerd. We rekenen uiteraard op jullie massale komst naar deze evenementen! Houd de Leeuwenkrabbels en FB in de gaten voor data en updates!

Samenstelling CR
De eerste activiteit heeft reeds plaatsgevonden in de vorm van het openingsfeest. Sindsdien is de CR verdubbeld! Naast Erwin vV en Erwin de L zijn Puck en Niek de commissie komen versterken. Wat kun je in ieder geval verwachten komend jaar: als eerste de inmiddels traditionele pubquiz (zie verder hieronder), het darttoernooi komt er weer aan, de eetavond zal in één of andere vorm terugkeren net als de fietsrally. Voor kamp zijn we nu op zoek naar een geschikte datum en locatie. Daarnaast zal er her en der een feestje worden georganiseerd. We rekenen uiteraard op jullie massale komst naar deze evenementen! Houd de Leeuwenkrabbels en FB in de gaten voor data en updates!

Wat we geweldig vinden is dat er zoveel mensen zijn die meteen reageren als er een oproep wordt gedaan voor een bardienst tijdens een feestje of helpen met opruimen. Top, dat maakt het voor ons ook een stuk plezanter! We hopen daar nog lang op te mogen rekenen.

Pubquiz
Zet 'm in je agenda: vrijdag 17 november vindt de jaarlijkse Pubquiz plaats. Wie verslaat Team EIBER, winnaar van de vorige editie? Je kunt weer originele categorieën verwachten, muzikale hoogstandjes en inventieve vragen. Meet je met de knapste koppen van de vereniging en wellicht valt eeuwige roem jou en je kornuiten ten deel!

Wees om 20 uur present in de kantine. Stel een team samen van maximaal 8 personen, bedenk een teamnaam en geef je op via een appje naar Erwin de L (0628386734). Geef je snel op, het aantal plekken is beperkt!

Groeten van de CR

Datum 09-10-2017 09:14
Tags