Run4Iris 2017

semmyrun.png hoofdartikel

Tijdens de JAV kwamen het nieuwe Achillesshirt en -logo voorbij. Her en der roeren de groene randjes nog de emoties. Of je nu vanaf je vroege jeugd je successen in het zwart-wit vierde of je hart sneller ging bonken van het groen-wit gestreepte tricot, het nieuwe shirt heeft in ieder geval ook een gouden randje. Op alle Achilles shirts prijkt straks namelijk het logo van Stichting Semmy. Op de borst, dicht bij het hart. De stichting gedenkt de kinderen die hun strijd verloren tegen hersenstamkanker en tracht die herinnering om te zetten in tastbare resultaten voor kinderen die in de toekomst geraakt worden door deze vreselijke ziekte. Prachtig toch om daar een bijdrage aan te kunnen leveren als vereniging. En zo nodig bovendien.

hoofdartikel.JPGZondag aanstaande is het zover. De tiende Run4Iris/Run4Semmy. De afgelopen weken verschenen in aanloop naar dit belangrijke evenement al diverse artikelen in de Leeuwenkrabbels en op de website. Hoe staat het met de voorbereidingen van de deelnemers aan de Run4Iris? Een klein rondje:

● Wie z'n Facebook heeft geopend ziet her en der trainingsverslagen voorbij komen. Zo probeerde Dionne, die bizarre sprongen maakt met haar tempo en ondanks een uit de hand gelopen sprint naar Tram 3 klaar lijkt voor de 8 km, zoonlief Tobias tevergeefs bij te houden bij een rondje hardlopen. Naar verluidt heeft ze alleen Tobias’ hielen gezien.
● Als je bevriend bent met Jolanda dan kun je zien hoe je je saaie facebook profielfoto upgradet met een Run4Semmy logo: https://twibbon.com/support/run4semmy.
● Onder andere Rick heeft deze pagina gevonden en ging je voor in het aanpassen van zijn foto. Ook via de FB pagina van SpotTv met al die Achillesfilmpjes kom je op de sponsorpagina van de broers,
● Rianne loopt al aardig op schema. Die is binnen 50 minuten wel binnen.
● Jenny spot tijdens haar training in de duinen vooral konijntjes en Zonnebloemmoeders.
● Ivo heeft volgens eigen zeggen ‘nog niet veel getraind’ maar het zit er dik in dat Ivo ondanks zijn trainingsachterstand de snelste Achilliaan is en wellicht de snelste man in blauw.

Als je wilt aanmoedigen (en niet al met de lopers eerder bij de VUmc bent), zorg dan dat je vanaf 10:15 ergens langs het parcours in Amsterdam staat. Voor het beste uitzicht op de finish moet je in ieder geval om een uur of 11 in het Olympisch Stadion zijn om de blauwe golf van Semmy-lopers binnen te zien komen.

Ben je niet in de gelegenheid om aan te moedigen en wil je toch supporten, bekijk dan de sponsorpagina’s van de lopers en doe daar je donatie. Alle beetjes helpen. Om het je makkelijk te maken heb je hier vast de link naar de donatiepagina van Arie en Ivo Rog http://www.whydonate.nl/run4semmyiris-2017/event/.

Groeten en tot in Amsterdam!
Erwin de Laleijne

Datum 10-10-2017 17:01
Tags